Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak mnie potraktowal lekarz

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku staramy się o dziecko wybrałam sie do lekarza. Zbadal mnie zlecil badania kazał wrócić. Wróciłam. Spojrzał na badania i powiedzial "pani szanse są niskie pani macica jest jalowa jak pustynia" kazał przemyśleć wszystko i wrócić... Rycze od kilku dni. Przeciez mogl delikatniej...

Gość OlaBBBB
Zmień lekarza Kochana. Jakiś cham Ci się trafił. Sama wiesz jak jest. Te pasożyty NFZ pracują na 4 etatach, bo ciągle im mało kasy, a potem ze zmęczenia wyżywają się na pacjentach. A tak po za tym to mam koleżankę której od wczesnej młodości powtarzano że nigdy nie zajdzie w ciąże. Rok temu urodziła śliczną, zdrową dziewczynkę. Wpadka, kompletnie niespodziewana;) Nie trać nadziei. Trzymam kciuki;)

Gość OlaBBBB
Jakbyś poszukiwała dobrego ginekologa od spraw niepłodności polecam Prof. Włodzimierza Sawickiego ordynatora Szpitala Wojewódzkiego na Warszawskim Bródnie. Prywatnie przyjmuje przy ul. Niskiej w Warszawie. Ja co prawda jeszcze nie rozpoczęłam starań, bo za dzidziusia biorę się od maja 2017, ale to on poprowadzi ciąże bo jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałam a było ich kilku;)

Gość gość
Zmiana ginekologa nic nie da bo jesteście zacofane. Wstydzicie się męża przy badaniu cipki dlatego tak was traktują jakbyście były tępe! !

Gość gość
Cham? Szczerze ci powiedział, ale fakt,mógłby zmyslac,ze jesteś płodna jak królik, skoro taka jesteś przewrażliwiona to idź do psychologa najpierw na matkę się nie nadajesz, natura wie co robi...

Gość gość
autorka nigdy nie powinna mieć dzieci!

Gość gość
Ola bb mam nadzieję,ze nie uda się...planowwv dziecko od 2017 maja.pfff dziecko to nie budowa czy plan do realizacji w korpo

Gość gość
Lekarz cham.i tyle.