Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka idiotka bioraca niemowle na spacer jak w Warszawie taki smog!

Polecane posty

Gość gość

patrze i nad jej idiotyzmem tylko rece zalamac. przeciez kazali nawet okien nie otwierac

Gość gość
Moje dziecko moja sprawa! Wara wam od niego!!!!

Gość gość
A skąd wiesz że to spacer ? Ja też musialalam wyjść; córka chora , musialysmy iść do przychodni , do apteki i na końcu do sklepu bo nie mam chleba nawet. Wszystko koło domu ( dosłownie ) ale mimo wszystko wyjść musiałam.

Gość gość
"Moje dziecko moja sprawa! Wara wam od niego!!!!" x nie twoja, bo jak nieodpowiednio się nim zajmujesz to możesz liczyć na wizytę pani z opieki społecznej :)

Gość gość
ja w ogóle nie rozumiem po chooya zabierać niemowlaka w taki mróz na dwór ?? :O pieprznięte matki

Gość gość
12.33 Jak nie ma smogu to nawet powinno się zabierać dziecko na mróz. Przez to dziecko się hartuje, uodparnia na choroby. Oczywiście nie na 3 godziny tylko na 30 min. Mróz jest zdrowy dla dziecka nie wiesz o tym...No, ale ja nie z tych mam co kiszą swoje dziecko w domu...

Gość gość
Wiem ze to byl spacer bo mam z okna widok na park. Laziła w kolko bo widziałam ją jak z dzieckiem przy oknie chodziłam kilka razy. To tam buly sie kupuje?:/

Gość gość
Ja pyerdole, najlepiej zamknijcie dzieciaki w chalupie na 4 spusty. Myslicie, ze smog jest od wczoraj bo tak wam w tv powiedzieli ? Od dawien dawna ludzie yebia do pieca byle co, to nie problem od wczoraj.

Gość gość
No wlanie w wiekszych miastach juz na wjezdzie czuc spaliny swad teraz smog dym. Okropienstwo ja po wizycie w wawie jestem wymeczona nawet w mniejszym miescie mam dosc. Ostatnio przejezdzalam ulica a ktos w domu tak palil czyms ze myslalam ze to mgla a to taki dym :-/ a ja na wsi mam ten plus ze mam swieze powietrze ze spokojnie mozna spacerowac i wietrzyc :-)

Gość gość
autorka to głupia plotkara, ma nudne życie i tylko chodzi z okna do okna i szuka sensacji. To prawda, że ludzie z miasta są bardziej wścibscy niż na wsi. Taką krzywdę mama robiła dziecku to ciekawa jestem co z tym zrobiłaś? zgłosiłaś to gdzieś? czy tylko tu wyzywasz?

Gość gość
a może to stary zgred nie lubi młodnych matek