Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd stałem się warszawiakiem nie wyrzucam śmieci

Polecane posty

Gość gość

W nocy wale je do windy fajnie być warszawiakiem

Gość gość
Inwalido intelektualny, nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz Warszawiakiem, zawsze byłeś i zawsze będziesz przyjezdną pizdą ze wsi ze słomą w butach i głowie, pogódź się z tym że nic tego nie zmieni. Warszawiakiem się rodzi!

Gość gość
Pierdzielisz jestem warszawiakiem od roku możesz mi tylko pozazdrościć łykam to miasto i jestem już stary cwaniak

Gość gość
gość dziś Zaraz uznają Cię za atakującego słoje, ale podpisuję się oburącz pod twoimi słowami. Precz z przyjezdną hołotą zaniżającą poziom kultury, intelektualny, społeczny i klimatyczny w Warszawie.

Gość gość
Co ty wiesz o warszawce ja już od roku tu szaleje to moje miasto biedaki z prlowskich bloków

Gość medicusDCL
Dzień dobry. Zapraszamy na konsultacje w naszej klinice Medicus DCL przy ulicy ul. Kardynała Wyszyńskiego 110 we Wrocławiu. Kontakt oraz więcej informacji znajdzie Pan na naszej stroniewww.medicusdcl.pl.

Gość gość
gość dziś Wiem że twój stary walił świnię od tyłu i tak pojawiłeś się na świecie

Gość gość
gość dziś Jedno jest pewne z "łykaniem" na pewno masz wiele wspólnego, pigal, centralny, czy grochów w bramie, przyznaj się może jakiś klient przeczyta, będziesz miał reklamę ?

Gość gość
Piękne by było gdyby śmieci wywozili za miasto...tam skąd przyjeżdżają

Gość gość
niech sobie siedzą dzikusy tylko niech się rozliczają w Warszawie, bo korzystają ze wszystkiego, ale kasa z PITu idzie na wiochy