Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktos o kim myslicie codziennie, widzicie sie od czasu do czasu,

Polecane posty

Gość gość

spoglądacie na siebie, ale z jakichś powodów nie możecie z nim porozmawiać / umówić się

Gość gość
To ze nie mozna sie umowic z jakis powodow na randke to zrozumiale, jezeli sa przeszkody, ale zeby nie moc zwyczajnie porozmawiac, tego nie rozumiem. Wyjasnij? Niemowami jestescie?

Gość gość
Ja tak mam. Trudna sytuacja a z drugiej strony bardzo mnie cieszy jego widok i głos..uśmiech :) Chociaż tyle. Wiem że był i mysle ze nadal jest zakochany..to się czuję i to jest właśnie tak trudne. On żonaty, ja również zajęta.

Gość gość
Ja tak mam. Widze kogos przychodzi od czasu do czasu tam gdzie pracuje. Raz widzialam go na miescie, usmeichalam sie do niego ale szedl jak to zwykle on caly taki w skowronkach i nie zauwazyl mnie chyba. Na drugi dzien znow go wididzialam znow sie usmiechnelam, ale z kims rozmawial. Nie ma jak tego kontaktu zaaowocowac. Raz jak ze mna rozmawial to bylo w tym troche flirtu, ale musialam udac powage bo bylam w pracy i kolezanka na nas pattrzyla. Ehhh widujemy sie rzadko... nie ma warunkow do przelozenia relacji na rankowanie a chcialabym

Gość gość
ojej krulewna, sama zagadaj jak taka mondras

Gość gość
mi sie podoba jeden facet ale z nim nie jestem.

Gość gość
czemu?

Gość gość
Jest osoba, o której myślę w każdej chwili, a nie widzę jej od bardzo wielu miesięcy. Uważam, że wiele osób, które kochają tak ma.

Gość gość
Nie znam go osobiście, ale czasami widze, myśle o nim jest intrygujacy