Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Prywatne Ene Due Rabe Stalowa Wola

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o tej placówce? Jakie czesne? Podoba Wam się?

Gość gość
Wysoki standard, czesne dostosowane do potrzeb rodzica.

Gość gość
bardzo mi się podoba to przedszkole, synek chodzi od września, miałam problemy z zapisaniem, bo dużo rodziców ubiegało się o zapisanie swoich dzieci, no ale jakoś się udało, akurat zwolniło się jedno miejsce :) jestem dumna, że moje dziecko chodzi do tak rozwojowego, nowoczesnego przedszkola z tak miłą kadrą przedszkolanki wszystkie dzieci traktują na równi, polecam

Gość gość
przedszkole ene due rabe wyróżnia się na tle innych przedszkoli w Stalowej Woli, szczególnie podejściem i atmosfera od samego początku zachwyciła mnie ta typowo domowa, ciepła atmosfera oraz to, że tak wielką wagę przywiązują do szczegółów na przykład zabawki są drewniane, do tego jest gabinet psychologiczno-logopedyczny, kuchnia, sala pieknie wyposażona dzieci mogą czuć się tu bezpieczne i pewnie

Gość gość
witam, jestem zainteresowana ofertą tego przedszkola, powiedzcie mi jaka jest wysokość czesnego? jak długo dzieci przebywają dziennie w przedszkolu ( chodzi o godziny otwarcia) no i przede wszystkim, co jest w ramach czesnego przyznam , że to tez ma znaczenie, bo nie chcę później się dowiadywać, że za to trzeba dodatkowo zapłacić i za tamto też no i pytanie, co jeśli mam drugie dziecko z orzeczeniem o niepełnosprawności ?

Gość gość
przedszkole jest czynne od poniedziałku do piątku od 6:30 do 17:00 pakietów godzinowych: Opłata za 10,5 godzinny pobyt dziecka w przedszkolu wynosi 400zł Opłata za 6 godzinny 320zł Opłata za 5 godzinny 300zł ale kwestia na ile chcesz dziecko zapisać ;) wszelkie pozostałe informacje możesz znaleźć na ich stronie :)

Gość gość
bardzo podoba mnie się to przedszkole i powiem wam, że nie chodzi tu wyłącznie o wysokość czesnego, czy warunki lokalowe, bo faktycznie przedszkole jest nowoczesne, kolorowe, po prostu ładne, ale chodzi mi tu rownież o to, że jest otwarte na rodziców cykl warsztatów dla rodziców, to dla mnie miłe zaskoczenie dzięki takim zajęciom uczę się wielu rzeczy i doświadczam jak wielki wpływ ma odpowiednie podejście do dziecka cieszę się, że wybrałam to przedszkole w innych takich dodatków nie było, pozdrawiam

Gość gość
byłam obejrzeć to przedszkole i bardzo mnie się podoba, czy jest tu ktoś kto też ma zamiar zapisać dziecko na rok 2017/2018? jestem ciekawa ilu was jest i czym mam się spieszyć z decyzją ;) pozdrawiam

Gość gość
ja na pewno ;) byłam już w przedszkolu, rozmawiałam z panią dyrektor, jest super wnętrz przedszkola wyglądają jak pokój dziecięcy program edukacyjny szeroki, ale p. dyrektor zapewniła że dzieci mają swobodę i mają czas na zabawę ;)

Gość gość
bardzo ładne, duże przedszkole, w którym dziecko może odkrywać siebie, może poznawać świat i spełniać się jestem zadowolona i spokojna, bo wiem, że synek jest pod dobrą opieką warto zaufać opiekunkom w tym przedszkolu są to osoby pełne doświadczenia i wiedzy, które kochaja dzieci i uwielbiają pracę z nimi polecam!

Gość gość
witam, czy ktoś może mi podesłać ich stronę internetową? chciałabym się zapoznać ze szczegółową ofertą