Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela o to twójj cytat którego zdementuje

Polecane posty

Gość gość

cytat " gość dziś [13:26] Typowy wieśniak porównuje sie z ludźmi ze swojego otoczenia. Jeśli ma lepszą sytuację materialną naśmiewa się i wywyższa z ''bidoków'' jeśli u niego bieda wtedy rzuca uroki i podkłada zbuki na polu osoby której zazdrości majątku, Dużo jest takich Mateuszów Kołbuców na wsiach xxx

Gość miasto Namysłów woj opolskie
a to już mój komentarz " Miasto Namysłów woj opolskie dziś 13:26 zrozum to nikt się nad zwierzętami nie znęca na pewno nikt z mojej rodziny i sąsiadów ps nikomu nie podkładam kłodów pod nogi nie chodze i nie chodziłem w gumiakach ani w obdartych ciuchach nigdy krowy nie doiłem nigdy gnoju nie przewalałen i nigdy nie chodziłem z widłami ps ubieram się jak ludzie z miasta nie znam wiejskiej gwary chodzę w takich samych butach ciuchach co ludzie z miast ubieram się w centrach handlowych i w Opolu we Wrocławiu kupuje ciuchy w galeriach w Namysłowie Kluczborku też oglądam takie same programy w telewizji co w miastach nie słucham disco polo mam internet bo gdybym nie miał to bym z tobą nie pisał i nie rób ze mnie wieśniaka nie jestem wieśniakiem tylko mieszkańcem wsi a to różnica

mój kolejny komentarz "gość dziś Nikt nie trzyma psa na łańcuchu zrozum to ile razy mam ci to pisać że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd karmimy go głaskamy jest naszym towarzyszem nikt go nie bije a na łańcuchu jest Góra godzine gdy jest brama otwarta ile razy mam pisać no wbij sobie wreszcie to do łba ile razy mam ci to pisać chyba lepiej wiem

Gość gość
disco polo słuchają wieśniaki

ps ja autor ja jestem ze wsi ale nie słucham disco polo i nie zamierzam

Gość gość
A ten dalej pisze sam ze sobą?

Gość gość
gość od homocwela nie pisze sam ze soba wbij sobie to do łba

Gość gość
tak, wystarczy, że ktoś napisze przypadkowego posta w jego temacie a już się nakręca i produkuje ze swoimi urojeniami

Gość gość
Ok, to już znikam, z psychicznymi się nie zadaję.