Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne czy ktoś tak miał koniec ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne że ciągle chce mi się plakac jestem przygnębiona mam chandre. Tęsknię za narzeczonym który jest w pracy chce go przytulic a jak przyjdzie to jestem dla niego okropna . Wszystko mnie drażni nie mam siły wstać z łóżka wszystko mi śmierdzi . Nie ułatwia mi niczego matka która ciągle się obraza i pali w swoim pokoju tak ze ja wariuje a papierosy mi nie przeszkadzały . Do terminu 10 dni . Czy wy też mialyscie taki dziwny okres ? Mam już dosyć . Czuje taki niepokój wewnętrzny .. najchętniej polozylabym się tylko i leżała i płakała :(

Gość gość
Chyba naprawdę nikt tak nie miał :( czyli to ze mną coś nie tak.

Gość gość
normalne! hormony Ci szaleją - tym bardziej przed porodem. Nie przejmuj się. Ja też potrafiłam płakać i śmiać się jednocześnie i wszystko mnie denerwowało :) Powodzenia!

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :) szaleją aż za bardzo

Gość gość
Hormony! ja aż tak nie wariowałam, ale żebyś Ty moją siostrę w końcówce ciąży widziała... :) urodziła i wszystko jej przeszło, a u niej w domu zapanowała sielanka :)

Gość gość
Dzieki boję się bo jeszcze mam sporo stresów i ze dziecko też będzie nerwowe

Gość SlowianskaLala
Ja mialam sporo stresow a w dodatku jestem nerwus i moje dziecko tez takie jest. Nie poczeka, nie zakwili.tylko odrazu sie wydziera jakby go ze skory obdzierali. Cos nie pasuje oddrazu w ryk. Nie ma mamy obok tez w ryk. Ale nie martw sie za chwile to minie. Ja ciaze wspominam zle. 9 miesiecy wyjete z zycia Awantury byly na porzadku dziennym. Na koncu troche przystopowalam bo juz nie mialam sily haha Macuerzynstwo jest super. Ciaza i porod to maskara Ale glowa do gory. Jeszcze troche i bedziesz tulic swoje malenstwo. Powodzenia:)