Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat staran w malzenstwie o lepszy seks

Polecane posty

Gość gość
Piszesz, że kocha. Nie neguję tego, ale ta miłość jakaś "dziurawa". Częścią miłości jest gotowość do poświęcania się wbrew swoim nie tylko upodobaniom, ale nawet interesom. Nie będę "wymachiwał" swoimi poświęceniami dla żony, bo TO by było prawdziwie obrzydliwe. Ona DLA MNIE zaś, co tutaj jest stanowczo potępiane, połyka mój wytrysk. Nie będę tu po raz n-ty tłumaczył znaczenia tego dla mnie, bo nigdy nie znajdowało tu zrozumienia. Wystarczy, że U NIEJ!

A ja proponuję przestać się starać i zacząć tak jak jedna Pani tutaj kiedyś pisała czytać sobie gazetkę, oglądać serial podczas stosunku itp. czasami takie metody są najskuteczniejsze i pomagają zrozumieć drugiej stronie jej błędy. Nie zdradzaj, to nic nie poprawi. Niech to będzie twój "strajk".

Gość o okrążenie dalej
Powiem tylko tak. Autorko ja jestem o jakieś 8 lat dalej. Bardzo podobna historia tyle, że u mnie żona ... No cóż . Doskonale Cię rozumiem i wiem co to znaczy. Powiem Ci z doświadczenia, że nic się nie zmieni. Mam troszkę inny punkt widzenia na tę sytuację ponieważ od świąt mieszkam poza domem. Ofiary? - są Ale czy ich wcześniej nie było? - były:) Współczuję Ci i trzymam za Ciebie kciuki. Oby Ci się udało i oby mi również ;)

Gość gość
oj tam, oj tam nie dopasowali sie i to wszystko!

Gość gość
do 1548 dziś A skąd Ty wiesz co daje kobiecie rozkosz? Na pewno nie wstyd. I skąd wiesz o czym śnią kobiety? Gwałt, to trauma na lata, a nie rozkosz :O Kobiety mogą marzyć o dominacji, a nie gwałcie. Używaj mózgu. X Skąd wiesz, że Twoja żona ma ukryte pragnienia, może po prostu ich nie ma. Skąd wiesz, że się wstydzi? Może jej nie kręcisz?

Gość gość
TU AUTORKA doszlo u nas do ostrego spiecia i od slowa do slowa maz zapytal mnie " czy mocno przeszkadzalby mi fakt, ze jest biseksualny". ...to bylo konsekwencja rozmowy o jego fetyszu przebierania sie za kobiete ( niedawno mi o tym powiedzial). Jednoczesnie ze lzami w oczach mowil, ze pojdzie do seksuologa i "bedzie sie ;eczy;" z czegokolwiek, zeby miedzy nami bylo lepiej. Siedze jak posag od kilkunastu minut i nie wiem co myslec..

Gość gość
Jak jesteś ładna i zadbana to on jest gejem. Jak jesteś gruba i brzydka albo tylko gruba to on się brzydzi tym, że przytylas. Wielu gejów się żeni żeby ukryć swoją orientację seks. Znajdź kochanka albo odejdź i zamieszkaj z kimś normalnym tylko pamiętaj pierwszy seks jest najważniejszy. Jak od początku będzie źle to nie brnij w to dalej tylko po to żeby nie być samą. Często geje to tzw starzy kawalerowie którzy od niechcenia się żenia i maja dzieci i są wspaniałymi ojcami i przyjacielami ale bez seksu.

Gość gość
Poczytaj w sieci na forach wypowiedzi kobiet które wyszły za gejów i porównaj to do swojego życia i wtedy zrozumiesz.