Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kształtowanie brwi

Polecane posty

Gość gość

Jak kształtujecie swoje brwi? Podajcie mi jakieś tricki, sposoby i tak dalej. Jestem nowa w tym temacie. Do tej pory się malowałam itp. ale brwi to dla mnie totalna nowość :) Może na początek polecicie mi coś z tego: http://kokietkowo.pl/uroda/ksztalt-brwi/ ? :)

Ja chodzę do kosmetyczki :) Najłatwiejszy sposób na ładny kształt brwi, nie trzeba się samej męczyć , koszt to od 6 do 16 zł (wliczając hennę) ale też zależy od kosmetyczki, ale tez musisz znaleźć dobrą kosmetyczkę która Cię nie oszpeci :)

Kształt brwi wybiera sie odpowiednio do rysow twarzy, dlatego wybrałabym się do kosmetyczki, one sie znają na tym co robią. Koszt regulacji brwi to nie wiecej niz 10 zl :) Natomiast z kosmetyków do brwi bardzo fajny jest zestaw eyebrow styling kit od golden rose, Dzięki temu zestawowi możemy przeprowadzić pełną stylizację brwi - wyrwać niepotrzebne włoski, nadać im pożądany ksztatł przy pomocy woski i usupełnić luki między włoskami przy pomocy pudru. Pudry sa bardzo trwałe, bez problemu i bez osypywania sie utrzymują się ały dzień.

Golden Rose bardzo wyspecjalizowało się w brwiach. Można znaleźć dla siebie nie tylko odpowiedni kosmetyk, ale rownież odcień. wszystko w niskiej cenie. na początek polecam precise browliner lub liquid browliner, dzieki nim nadamy bardzo precyzyjny ksztalt, ladnie przyciemnimy, a efekt utrzyma sie bardzo długo.