Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duży problem w pracy! pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat. ... Od jakiegoś czasu pracuje w firmie X. Jeśli chodzi o zarobki i rodzaj umowy jest naprawde bardzo dobrze w porównaniu z innymi firmami w moim małym miasteczku. Jest tylko jeden problem. Pracuje z dziewczynami w pokoju które są odemnie o 10 lat młodsze i cóż maja myslenie na poziomie gimnazjum. Lubimy się ale czasem działają mi na nerwy. Codziennie słysze tylko : a dlaczego on nie odpisał? a co mam mu odpisać? a jaka minke dać w wiadomości? a wiecie jakiego miał dużego? ale mam chcice na seks. a jak dzisiaj wyglądam.? ale ona brzydsza jest ode mnie ? ale na mnie patrzył pewnie mnie kocha! a kiedy sie we mnie zakocha? a dlaczego on po seksie juz do mnie sie nie odzywa? robienie dziubków do zdjęcia na fejsa. Pokazywanie cycków i d**y na fejsie no bo trzeba jakos męża sobie znaleźć i wiele wiele innych pytań i sytuacji. jest wszystko robione oprócz pracy. Atmosfera w firmie jest baaaardzo luźna ( nie będę pisać szczegółow bo chroni mnie tajemnica służbowa) do czego nie jestem przyzwyczajona bo do pracy przychodze żeby wykonać swoją prace i tyle. Nie przychodze do pracy na ploteczki. a u mnie jest tak że robi sie wszystko byle nie pracować. Mam męża , mieszkanie na utrzymaniu i z jednej strony chciałabym tutaj pracować ze względu na zarobki ale z drugiej strony nie wiem ile wyrobie. Juz czasem nerwy mi w pracy puszczają i coś odburkne no bo ile mozna słuchać. Czy teraz takie dziewczyny sa między 22 a 25 rokiem życia???? Rodzina mi mówi siedź w tej pracy bo jest dobra. Ale ja nie wiem ile wytrzymam

Gość gość
To czym ty sie zajmujesz, że pracujesz z takimi umysłowymi amebami?

Gość gość
2/10.

Gość gość
To co opisujesz to nie sa problemy a p*****ly.przesadzasz.szukasz na sile dziur w calym dostajesz wyplate?wiec sie ciesz.mobbingu nie ma.nikt cie w pracy nie molestuje seksualnie.nikt cie nie okrada.wiec zyjesz w raju.