Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raspberryketone700 opinie

Polecane posty

Gość gość
Sporo słyszałam o tych ketonach, to podobno całkiem nowa moda z Ameryki. Czy działa? Nie wiem, ale pewnie warto spróbwac. Pare kilo mniej na wiosnę to byłoby coś (rozmarzona)

Gość gość
Koleżanka brała przez 4 miesiące i schudła 5 kilogramów, więc chyba można :D

Gość gość
Czy ktoś z was orienrtuje się kiedy na stronie będzie jakaś promocja? Co prawda suplement nie jest drogi, ale i tak fajnie byłoby przyciąć na nim parę złotych :D.

Gość gość
Może jak się coś kupi to dają promocję? Inne firmy bardzo często stosują podobne zabiegi, więc tutaj może być podobnie.

Gość gość
Przyjaciółce kupiłam i po 3 miesiącach zrzuciła prawie 5 kg. Co prawda zapisała się na siłownie, ale myślę, że to i tak duży sukces :).

Gość gość
A czy ma ktoś bezpośredni link do ulotki? Chciałbym najpierw szerzej poczytać na temat tego produktu.

Gość gość
W ogóle polecam poczytać więcej na temat ketonów malinowych. Mają bardzo dużo leczniczych i zdrowotnych właściwości :).

Gość gość
Świetna sprawa :). Wygląda na to, że te ketony faktycznie działają i można zrzucić z nimi parę zbędnych kilogramów. Na wiosnę jak znalazł :D. Właśnie kupiłam jedno opakowanie.

Gość gość
Trochę to podejrzane, że nie widzę tutaj żadnej negatywnej opinii. Faktycznie te ketony tak dobrze działają?

Gość gość
Stosuje już trzeci miesiąc i waga faktycznie spada. To nie jest żadna ściema!

Gość gość
A czym te ketony najlepiej łączyć, aby osiągnać jak największe efekty? Wiem, że ważna jest dieta czy ćwiczenia ale kompletnie nie mam na to czasu.

Gość gość
Bez ćwiczeń i diety nic się nie osiągnie. Jeśli ktoś w to wierzy to powinien się mocno postukać w głowę!

Gość gość
Byłam w ostatnie wakacje w stanach. Tam moda na te całe ketony jest po prostu od groma.Każdy chyba to tam stosował, a amerykanie wiedzą co dobre :)

Gość gość
A słyszał ktoś z Was może o jagodach goji?

Gość gość
Właśnie kupiłam 3 opakowania. Paczka była już 2 dnia od zamówienia. Zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję, że schudnę :).

Gość gość
A ja w to po prostu nie wierzę lipa jak inne suplemenety. A wyd adawajcie isę ddalej nabijać w butelę!

Gość gość
Nie wierzysz? A czy tak naprawdę w ogóle próbowałeś raspberryketone700? Dla mnie to świetny produkt, który może realnie pomóc innym osobom. Wiem, bo sama stosowałam!

Gość gość
Powiem krótko i na temat obecnie najlepszy suplement na odchudzanie na rynku.

Gość gość
A jak się trzeba odżywiać przy takich suplementach :)? Ma ktoś do tego rozpisaną jakąś dietę? Czy w ogóle takowa jest potrzebna?

Gość gość
Kto jest tego producentem? Nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji.

Gość gość
Kupiłem dla siostry pod choinkę. Dacie wiarę, że przez te kilka miesiecy schudła 9 kilogramów :D?

Gość gość
W Stanach już dawno na to wpadli, że ketony tak mocno pomagają w odchudzaniu. Trochę mnie dziwi, że tak późno tego typu produkt pojawia się u nas, ale lepiej późno niż wcale :P

Gość gość
Coś mi się nie chce w to wszystko wierzyć. Czy naprawdę można schudnąć łykając jedynie te tabletki? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Cena trochę wysoka ale skuteczność ogromna. Wiem bo sama próbowałam przez kilka miesięcy.

Gość gość
To wszystko jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe...

Gość gość
A ja jestem szczupła bez żadnych takich suplementów. Zdrowie odżywanie, dużo ruchu to są ważne rzeczy i pamiętajcie o tym!

Gość gość
Powiem tak: Raspberryketone700 stosowałam przez 4 miesiące do tego zbilansowana dieta. Przez ten czas schudłam 10 kg. Dziękuje.

Gość gość
Z Ketonami nigdy nie miałam jeszcze do czynienia. Co prawda zdarzyło mi się korzystać z innych suplementów, ale efekty nie były oszałamiające.