Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA AGA PRZEMEK COŚ DLA WAS DZIECIAKI

Polecane posty

Gość gość

"Przecież tak naprawdę poznajemy się w sytuacjach życiowych, codziennych, a nie na kilkudniowych wyjazdach, nie na gadu-gadu, w mailach czy przez esemesy, gdzie można napisać tak naprawdę wszystko. I uwierzyć we wszystko. (…) Poznanie może dać tylko zwyczajna sytuacja, wspólne posiłki, zakupy, sprzątanie, praca. W końcu to jest życie. A nie internet czy smsy." możecie tak się "kochać" przez internet latami ale i tak wam nic nie da, np. taka oszkaa tylko w ten sposób zawiera znajomości bo w realu boi się mężczyzn i ogólnie ludzi, ma fobie społeczną, na terapie jednak iść nie chce, niszczy życie sobie i innym, rozkochuje i porzuca, zostaje rozkochana i zostaje porzucona, a wszystko przez internet, bez kontaktu człowiek = człowiek

Gość gość
Przemek może i po podstawówce ale zrozumiał, natomiast pani graficzka po studiach jak zwykle nie zrozumiała, ale to już jej sprawa. Niech sobie dalej żyje internetowymi związkami

Gość gość
Jeszcze nikt mnie nie porzucił, jako nastolatka to ja zrywałam z chłopakami, z jednym nawet w walentynki.. :D Biedny chłopak, kiedyś byłam bezduszna, ale to juz historia..;) P.s. wyjeżdżam. Jak wrócę, jeśli jeszcze będziesz chciał, to możemy wybrać się na tą historyczną kawę.. :) w końcu to tylko kawa i jedno koleżeńskie spotkanie ;) Pogadamy, pośmiejemy się i na tym się skończy. Być może pokłócimy się o wszystko.. tak czy inaczej- w końcu - bedzie koniec. Uff jaka ulga...Ja spokojnie wyjde za mąż i urodzę dziecko, a Ty ostatecznie znajdziesz kobietę marzeń. Taki jest plan hehe ;)

Gość gość
Tylko koleżeńska kawa, żadne "korzystaj z życia", żadne zdrady... bo to śmieszne i niepoważne. Nie zmienię zdania.

Gość gość
kto to sie bawi w takie historyjki? oszkaa raczej tylu zdań złożyć nie potrafi zresztą po co by się wylogowywała i pisała to z gościa? nie wyszło ci podszywko :D

Gość gość
to Aga pisała do Przemka z tą kawą, a nie oszkaa

Gość gość
kiedy jedziesz odwiedzić Age? zaproś ją gdzieś :) kim z zawodu jest Agnieszka?

Gość gość
W sumie możemy nie iść na tą kawę, bo widzę że Ty jednak jakiś nienormalny jesteś :O Co chcesz tu rozkminiać? Sama kawa Ci nie pasuje? To Nie :D Myślisz, że cos osiągniesz takim gadaniem? Na pewno.

Gość gość
18:02 do szpitala to ona jeździ odwiedzać Darka. On przebywa w psychiatryku od dziecka, już nikt nie daje mu szans na wyzdrowienie, biedaczyna...

Gość Na zawsze
KOCHAM CIĘ KOCHAM

Gość gość
Darek pisze do mnie prosto z psychiatryka :P

Gość gość
widać że to podszyw bo oszkaa by to zalogowana napisała a nie jakieś zabawy z gościa

Gość gość
Kim jest Darek?

Gość gość
19:26 nie wiem, nie znam ;)

Gość gość
I nie chcę znać :P a te okresowe kryzysy na kafe i tak są coraz rzadsze. Przynajmniej ja nie potrzebuje psychiatry, btw wiesz, że to obniża drastycznie twoją atrakcyjnosc? ;)