Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
tajemniczaOna

toksyczna matka

Polecane posty

Witam mam problem z mama?? odkad pamietam pila tata umarl gdy mialam 3 lata .. matka caly czas woli mojego brata odkad pamietam bylam wyzywana od ku*ew sz*at bita o byle co w wieku 18 lat wyjechalam do niemiec bo mama naleciala na mnie z siekiera... wyszlam za maz urodzilam synka i rozwiodlam sie i zaczelo sie najgorsze... mama potrafi wypic 12 piw dziennie wypomina ze nie mialam prawa sie rozwodzic wyzywa od k*rew sz*at ze zaluje ze mnie nie usunela ze jej zycie zepsulam ze jestem dzi*wka bo znalazlam sobie innego partnera jego tez wyzywa od sk*r*ysynow itp nie moge polozyc na niego noge on jak mnie przytuli to matka zaraz go bije i mowi ze juz nie ma corki bo wstyd takie cos robic i tylko ku*wy pozwalaja sobie na takie cos... jestem z nim obecnie w ciazy i drugiego dziecka mama nawet widziec nie chce bo on niego bo sie rozwiodlam... przyjechala do mnie w odwiedziny i strasznie rzadzi wszystkim a jesli cos jest nie po jej mysli to grozi ze nie jestem jej corka bo przeze mnie zaczela pic ze jestem s*ka ze juz nigdy nie przyjedzie do mnie i w polsce nie chce mnie widziec bo sie rozwiodlam i wstyd ... wszystkim obarcza mnie przez nia nie moglam skonczyc szkoly bylam wykanczana psychicznie ale zawsze dawala mi pieniadze mialam rzekomo wszystko co chcialam ale nie mialam matczynej milosci a jej nie kupilabym za zadne pieniadze... nie wiem juz sama co robic czy zerwac z nia kontakt czy nie ... ale ja juz nie umiem wytrzymac nie moge przytulic partnera bo zaraz uwaza ze dziecko mam w tylku ze nie powinnam jemu nic mowic bo jest dla mnie obcy po seri klotni mowi a tak nie jest obcy bo sie z nim codziennie j*bie ze zamiast dzieckiem sie zajmowac rzekomo sie ciagle j*biemy gdy kapiemy sie razem wchodzi doslownie do lazienki i co my tyle robimy ze wszystko jest kupowane za jej pieniadze bo raz pozyczyla mi pieniadze na meble ... juz nie wiem co mam robic mojemu dziecku mowi ze jestem dz*wka ze ma glupia matke ze zniszczylam synkowi zycie bo ona nie raz dostala po pysku od mojego ojca a moj byly maz poprostu mnie nie szanowal nie okazywal zadnych uczuc i tylko meczylam sie w tym zwiazku :( on zaraz tez znalazl inna ale ja jestem wszystkiemu winna bo on mial auto czyli byl panem ... mial ktos podobna sytuacje z mama?? co robic?? non stop chleje u mnie ide do sklepi albo do lekarza zostawiam jej rano go pod opieka to ona mu jesc nie dala bo od tego jest matka a nie babcia babcia nie jest od zajmowania sie dzieckiem non stop w domu siedze mam [potrzebe jak kazda matka chociaz raz gdzies wyjsc jestem strasznie znerwicowana przez nia co robic? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować