Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 25

Małżeństwo

Polecane posty

Gość Gość 25

Hej. Za parę dni nasza rocznica ślubu A my się tym nie cieszymy... Wlasnie jestem świeżo po kłótni z mężem..Czy on miał rację??? Wypilismy po lampce wina Ale potem razem stwierdziliśmy że jednak mamy ochotę na piwko a raczej na radlera.... Wiadomo on wino wypił pierwszy A ja miałam na dnie lampki jeszcze... I on wyjął sobie z lodówki tego radleda i poprosilam to żeby wyjął mi też żeby się zagrzal trochę... A on przy moich teściach powiedział mi (NIE W ZARTACH) "Masz wino jeszcze nie zachowuj się jak alkoholiczka":( zagotowalo się we mnie. Ale nie robię mu awantury przy tesciach moich więc poszłam obrazona na górę... po chwili przyszedł i powiedział czemu tak uciekalam, więc mówię mu co mnie zabolało A on to.potwierdził "ze tak bo miałaś winona prosilas się o piwo więc zachowalas się jak alkoholiczka... Wyprosilam go z pokoju delikatnie mówiąc... Miał prawo mi tak powiedzieć??? Bo leżę i się zastanawiam ze może faktycznie się tak zachowalam

Gość gość
idiotycznie sie zachował i jeszcze udaje ze nic sie nie stało.

Gość gość
Chyba wchodzisz w uzaleźnienie, bo na niewinny tekst zareagowalas fochem. Proponuję Wam obojgu całkowitą abstynecję. Dasz radę? Okaże się....

Gość gość
Twój mąż ma bardzo słabe wyobrażenie o chorobie alkoholowej więc spokojnie możesz mu darować tego rodzaju odzywkę. Po prostu facet głupoty gada chyba tylko żeby cokolwiek powiedzieć.

Gość gość
nie powinien się tak zachować ale twoja reakcja jest przesadzona czasami się coś powie bez zastanowienia a druga osoba wyolbrzymia i robi z tego aferę