Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazał całemu światu zdjęcie śpiącej, nagiej żony

Polecane posty

Gość gość

Wiele rzeczy widziałam, myślałam, że w dobie internetu nic mnie już nie zdziwi...A jednak...Aktor Channing Tatum wczoraj na instagramie opublikował zdjęcie swojej nagiej żony. Jest zgrabna to fakt, ale czy musiał chwalić się tym przed całym światem? Przecież mają małe dziecko, mają rodzinę bliższą i dalszą...Czy w tym chorym świecie nie ma już żadnych zasad, wstydu...? Swoją drogą, ona też inteligencją i pruderyjnością nie grzeszy skoro nie kazała mu usunąć tej fotki. Może pomyślicie, że przeżywam jak biedronka wykopki, ale na serio dawno mnie nic tak nie zbulwersowało. Eh... https://www.instagram.com/p/BPBz_c9hHJU/?taken-by=channingtatum

Gość gość
wygląda jak akt :) ładna fotografia i ładna kobieta

Gość gość
No żałosne ja bym nie chciał by ktoś moją ukochaną oglądał NAGO

Gość gość
Do gość 22:48 fajnie, że są jeszcze normalni mężczyźni:)

Gość gość
No raczej po seksie robione to zdjęcie i ta wymiętolona pościel:P

Gość gość
Hollywood rządzi się swoimi prawami:) Wyobrażacie sobie coś takiego w Polsce, dopiero byłby skandal:P

Gość gość
Na tym zdjęciu ani nie widać cycka ani doopy

Gość gość
Też mnie to lekko zszokowało. Ode mnie mąż dostałby w twarz za takie coś. Nie wiem co się dzieje z ludźmi :(

ja bym w odwecie rozgrzała lokówkę, rozszerzyła mu poślady jak śpi, włączyła kamerę, włożyła mu to w anus, puściła reakcję na portalu, gdzie zostałam poniżona i podpisała: "My husband likes also hot stimulation", no w każdym razie dużo trafnych tekstów może być

Gość goj
"Hollywood rządzi się swoimi prawamiusmiech.gif " x Być może jest to polecenie odgórne, tak jak np. moda na robienie z dziewczynek chłopców i odwrotnie jak u Pittów. Modę się kreuje, z feminizmem się udało, to czemu by nie próbować ludziom zaszczepić ekshibicjonizmu jeszcze większego niż już jest? Pełna demoralizacja gojów. :/

Gość gość
mogła już mu się znudzić [to normalne ****ać wciąż jedno i to samo nawet najładniejsze się nudzi] i chce ją wylansować by na niej zarabiać , chętnych na seks płatny z nią nie zabraknie. taki biznes rodzinny

Gość gość
to je ameryczka a nie zapuszczona polsza, gdzie baby jedyne co umieją pokazać to kawałek cycka jak dają żreć swojemu brajankowi w miejscu publicznym

Gość gość
Fajna, fajna ale gość żony chyba nie szanuje (albo tam teraz taką modę mają).