Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak określić faceta z oceną 6,2 na Badoo?

Polecane posty

Gość gość

brzydki, poniżej przeciętnej, przeciętny, powyżej przeciętnej, przystojny?

Gość gość
myślę że powyżej przeciętnej, zależy jeszcze jaki ma charakter

Gość gość
Facet z taką oceną jest przeciętny, ale kobieta z 6 to już nieprzeciętny pasztet.

Gość gość
gość dziś Możesz rozwinąć myśl? Czyli faceci mają na ogół niższe oceny od kobiet o podobnym stopniu urody?

Gość gość
Sam też jestem ciekaw...

Gość gość
Do kobiet sie bardziej krytycznie podchodzi pod tym względem, mają wyznaczone wyższe standardy i to przez same siebie, ciuchy, makijaż itd.

Gość gość
Czyli faceci mają tam wyższe od kobiet oceny? Czasem mi się wydaje, że dziewczyna z oceną 6 jest brzydka, a facet z taką oceną nawet, nawet...

Gość gość
Nie jesteś obiektywna bo jesteś kobietą, hetero, tak wynika z opisu, więc zawsze facet Ci się jakoś spodoba niż kobieta, mi się na przykład żaden nie podoba, nawet tak obiektywnie jak kobieta mówi, brad pitt, czy inny ronaldo, dla mnie to no nic ciekawego, a kobieta nawet nie jakaś miss może być dla mnie super atrakcyjna.

Gość gość
a ja jestem facetem i dla mnie te ocrenianie jest go*** warte. poznając kogoś w realu można stwierdzić czy ktoś jest interesujący, a nie po zdjęciu nie mając żadnej gwarancji czy akurat nie jest to fikcyjny profil. akurat mam taką ocenę :) nawet mając 2.0 czy max (niewiem ile dokładnie) nie robiło by dla mnie żadnej różnicy

Gość gość
Na takich portalach jest spora przewaga facetów i nawet średnio ładne kobiety są tam adorowane i podrywane więc całkiem możliwe że ich oceny i samopoczucie są zawyżone z tego powodu. Faceci często nawet nie wiedzą, że nawet takie środnio ładne dostają tam przez tydzień więcej wiadomości niż oni przez rok, piszą do nich nawet goscie z drugiego końca kraju. Oczywiście większośc tych wiadomości to dno albo propozycje seksualne ale już sama liczba idąca w dziesiątki albo i setki łechce ego kobiet.

Gość gość
gość dziś dokładnie tak jest...

Gość gość
Już wyjaśniam. W przypadku faceta wygląd zewnętrzny jest mniej istotny, niż w przypadku kobiety. Facet 6 bez problemu wyrwie fajną laskę, jeśli jest wygadany lub ma hajs. Kobieta 6 ma szansę na ciacho tylko wtedy, kiedy jest 80-letnią milionerką. Proste.

Gość ...
Dnia 11.01.2017 o 19:51, Gość gość napisał:

Już wyjaśniam. W przypadku faceta wygląd zewnętrzny jest mniej istotny, niż w przypadku kobiety. Facet 6 bez problemu wyrwie fajną laskę, jeśli jest wygadany lub ma hajs. Kobieta 6 ma szansę na ciacho tylko wtedy, kiedy jest 80-letnią milionerką. Proste.

Na odwrót. Kobieta, nawet 1/10, może sobie kogoś znaleźć, a mężczyzna 1/10, tylko jeśli ma hajs.

Gość Taka jedna

Niw wiem jak na badoo ale na fotce ci z nota ok. 6 to pasztetym 

Przystojni mieli 10-11, normalni 8-10, tacy sobie ok 7. 6 zawsze widziałam pezy brzydkich