Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były nie może znieść myśli że jestem lepsza

Polecane posty

Gość gość

Nie może znieść myśli, że w życiu jeszcze może mi się ułożyć, że kogoś fajnego spotkam i w ogóle będzie mi lepiej. Najchętniej coś by mi zrobił. Tak to czuję. Ma taki żal doopy, bo nie chcę z nim gadać. Faceci to maniaki i psychole, najchętniej chciałabym żeby wyginęli jak najprędzej.

Gość gość
Jesteś lepsza. Skończyłaś medycynę, pracujesz jako chirurg, masz wspaniałe nazwisko. On najchętniej zabrałby Ci wszystkie lekarskie akcesoria i zamknął w czterech ścianach, byś już nigdy nie uratowała czyjegoś życia. :D

Gość gość
A co mało jest takich? Dlaczego mam się leczyć? Faceci w akcie desperacji są zdolni do takiej podłości że hej, nawet mogą skrzywdzić . Taak. Mało to się słyszy?

Gość gość
Nie nie chodzi o status tylko że lepiej sobie radzę ogólnie w życiu..i przede wszystkim że go odtrąciłam, że jest mi dobrze tak.

Gość gość
On ma same porażki i tym bardziej przygniata go ta myśl że o mnie że poszłam po rozum do głowy i nie ma u mnie szans.

Gość gość
Masz chyba jakieś urojenia. Nie sądzisz? Faceci zazwyczaj szybko znajdują inną.

Gość gość
Myślę że mnóstwo jest takich facetów szukających winnych w ich podłym kłamliwym życiu, a prawda jest taka że każdy jest kowalem swojego losu.

Gość gość
dziś No bywa, ale nie w każdym przypadku. Ja napewno nie będę dalej dawała się tak oszukiwać , ten człowiek zniszczył mi trochę psychę ale jestem w stanie o tym nie myśleć i jestem pozytywnie nastawiona do świata. Ale od niego z dala. Lecz on całą winę jego niepowodzeń zwala na innych i robi z siebie ofiarę losu. Czy taki człowiek może mi zagrażać?

Gość gość
Myślę że nawet mnie śledzi i nie są to jakieś urojenia.

Gość gość
niech zdyc.ha na raka