Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocha którąś z nas czy to nie miało znaczenia?

Polecane posty

Gość gość

Mam z nim skomplikowaną relację. Niedawno pierwszy raz wyznał mi miłość, ale nie był wtedy trzeźwy. Nie widzę, żeby dążył do związku, bardziej do relacji friend with benefits. Zazwyczaj jest tak, że na fb lajkuje mi zabawne rzeczy, no i niektóre moje zdjęcia lajkuje i komentuje. Tym razem wrzuciłam zdjęcie z moim znajomym, którego on nie zna. Nie zareagował na to, a po chwili polajkował jakieś 2 posty.. jeden był o tym, że czasem kiedy zamyka oczy to nie widzi już nic, a drugi był taki, że było zdjęcie, w sumie zabawne, takiego gościa łapiącego się za serce i było napisane, że to uczucie, kiedy kochasz dziewczynę, a ona z okazji urodzin życzy ci, żebyś znalazł sobie fajną dziewczynę. No i właśnie.. przeglądałam jego życzenia urodzinowe na fb, bo niedawno miał i tylko jedna dziewczyna życzyła mu fajnej dziewczyny.. wiem tylko, że on ją długo zna, ale nigdy jej nie miałam okazji poznać.. Ja również wtedy złożyłam mu życzenia i mi bardziej dziękował niż jej, no ale ja mu żadnej dziewczyny nie życzyłam.. no ale w końcu wtedy to mi wyznał miłość.. choć nie był trzeźwy.. Możecie myśleć, że mam problem z d*py, ale jestem ciekawa waszej opinii. Myślicie, że kocha ją, mnie czy po prostu uznał ten post za zabawny i tylko dlatego zalajkował?

Gość gość
niech zgadnę, macie mniej niż 18 lat?

Gość gość
Około 20-stki, ale ja bez większego doświadczenia, on niezdecydowany.. Zresztą nawet faceci dojrzali często zachowują się jak dzieci, więc czego oczekiwać od tak młodego chłopaka.. Po prostu chciałabym wiedzieć co waszym zdaniem takie coś oznacza, czy mu na którejś z nas zależy czy to totalnie nic nie znaczyło?

Gość gość
może polajkował tak po prostu, bo to w sumie takie życiowe jest i często spotykane, że kogoś kochasz, a ktoś życzy ci chłopaka itd. Wcale to nie musiało się do niego odnosić