Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy w łożku

Polecane posty

Gość gość

Rok temu razem z moim chłopakiem kochaliśmy się pierwszy raz, oboje jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami i mamy po 24 lata. Wszystko układa się między nami bardzo dobrze, prócz seksu ja mogłabym kochać się kilka razy dziennie a mojemu chłopakowi wystarcza raz na tydzień a nawet dwa. Sama już nie wiem czy to kwestia mniejszego libido czy po prostu ja go nie pociągam albo moje potrzeby są za duże. Jednak zawsze się mówi że to faceci myślą tylko o seksie, a my dopiero zaczynamy a wypadamy gorzej od małżeństw z dużym stażem...

Gość gość
Ma niskie libido, albo niedoświadczony - speszony, albo za dużo z Renią się zaprzyjaźnił, a może ksiądz?:)

Gość gość
raz na dwa tygodnie dla faceta w tym wieku to nie jest normalne.

Gość gość
Ja mam dosyć, wolałabym mieć słabe libido żeby dopasować się do niego :(

Gość Uyeb
ja mam dokladnie na odwrot w zwiazku. moze sie spotkamy?

Gość gość
Kocham chłopaka, wierzę że coś się poprawi tylko jeszcze nie wiem jak tego dokonać

Gość gość
Mówi że nie ma takiego libido jak ja i na tym temat się kończy

Gość gość
ty jesteś dziwna, serio jak można się chciec kochać codziennie, tym bardziej kobiecie :o albo ściemniasz albo masz powołanie do innego zawodu.

Gość gość
gość dziś ty jesteś dziwna, serio jak można się chciec kochać codziennie, tym bardziej kobiecie pechowiec.gif albo ściemniasz albo masz powołanie do innego zawodu. xx Ja jestem kobietą i chce mi się codziennie i nie mam powołania do innego zawodu bo chcieć z jednym i pożądać jednego to nie to samo co k***ić się za kasę, a jeśli nie widzisz różnicy to masz problem z głową. Co do tematu, to jest nienormalne, żeby chłopak nie potrzebował seksu. Późno zaczął jak na chłopaka, tak jakby dziewczyny go nie pociągały.

Gość x15
Bardzo dziwne. Ma bardzo niskie libido albo jest gejem. Facetowi w wieku 24 chce się seksu niezależnie od tego czy jest z kobietą czy nie. Nie musi być ciągle prowokowany żeby sobie o tym przypomnieć. Jeżeli jesteś w stanie wytrzymać tak rzadki seks sprawdź przynajmniej czy nie jest innej orientacji ale boi się przyznać.