Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możesz sobie

Polecane posty

Gość gość

piertolic*****ertolic.. Koniec tego teatrzyku. Twoje jazdy na moj temat sa przerażające,chcesz mnie ponizyc nie wiadomo za co.. ale nie udalo ci sie i nie uda ;) zeby komus dopiec to trzeba zaczac od prawdy, wszystko reszta to insynuacje pochodzace wprost z twojej rąbnietej głowy.Nie znasz mnie nie widziałeś tak naprawde i goofno o mnie wiesz, a pozwalasz sobie na rzeczy,za ktore przed sadem bys beknął.. Wiec uwazaj,bo moze przyjsc zawiadomienie.. Jest tu masa dowodow na to,ze ty wiesz, ze to ja i ja wiem ze ty to t i kim jesteś,a postow nie da sie skasowac tak latwo. Zobaczymy sie na sprawie prawdopodobnie,bo to co ty wypisujesz na mnie to woła o pomste do nieba. Aha i szukaj moich postow tez,bedziemy mogli porownac i nie zapomnij o pierwszym (skad wysnules wnioski zeby mnie oskarzac mimo moich zaprzeczen i wyjaśnień) Chodzi o okres, w ktorym sie tutaj rozpoznaliśmy,kiedys wczesniej tez juz pisalam na tym forum ale niky mnie nie obrażał. P.s. jestes niespójny piszac o kawie w tej sytuacji.. Pomiedzy wyzwiskami.. Co ja ci zrobilam, bo mi sie podobales, a ja tobie.. Tak tak podziekuj kasi, ze nie moglismy sie spotkac w normalnych warunkach, bo zwyczajnie dales sie jej zamanipulowac, idioto.

Gość gość
O grzebaniu w moich damych oraz o sledzeniu i stalkowaniu tez nie zapomne wspomniec.. Ciekawe ile zaplacisz za szkody moralne.

Gość gość
Oskarzasz mnie o prostytucje, ze zyje z opieki spolecznej??? Ze co? Wyzywasz od najgorszych, nie wspominajac o postach z grozbami smierci ;) po pracy, bede zbierac Dowody, cieszysz sie, ze sie spotkamy?

Gość gość
Aha z wysmiewania sie z nazwiska ojca z ktorym nie mam kontaktu od ponad 20lat tez wspomne + opowiadaniu o tym ze mnie molestowal i kazal wachac swojego czlonka..:O, ze moja mama nie zyje, etc. Wszystkie bajgirsze rzeczy tu sa. No bo przeciez dzis wyjawiles do kogo pisales ;) Wpisalam nasze imiona, co wysmiales, nieslusznie jak widac ;) i kto tu jest głupi?

Gość gość
NAJGORSZE*

Gość gość
Aha zapomnialam o ciaglych zyczeniach smierci i najgorszych chorob typu adis albo rak.. Ogolem jestes DNO...Wspolczuje twojej żonie, wspolnie spedzonych z toba lat, musiala sie nacierpiec biedaczka ;)

Gość gość
Mydlenie nic ci nie da, a ja udowodnie ci jaka jestem "glupia" a jakis ty "mądry"

Gość gość
Do sądu przyjde bez makijażu. Tego mozesz byc pewien.

Gość gość
Ciekawe jakie robisz wrażenie na ludziach, moze byc kiepsko co?

Gość gość
A teraz kolorowych ;)