Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 3100

Lubicie ogladac kobiete bawiaca sie z wibratorem czy paluszkami?

Polecane posty

Gość gość
Czy macie takie doświadczenie w masturbacji że koleżanki hetero robią to wspólnie i patrzą na siebie?

Gość gość
Ja też się masturbuję, ale tylko jak już muszę i oczywiście sama. Kobiety nie przesadzajcie. Orgazm to nie widowisko.

Gość gość
gość 2017.01.17 uwielbiam patrzeć jak kobieta robi sobie dobrze nawet mnie to podnieca

Gość gość
Czy macie takie doświadczenie w masturbacji że koleżanki hetero robią to wspólnie i patrzą na siebie?

Gość gość
Musi coś sobie wkładać. Najlepiej ogórka, a jak nie ma to dildo

Gość gość
wolę ja wkładać

Gość gość
Koleżanka mi pokazała jak to robi wibratorem matki.Aż mi w majtki pociekło.Potem go umyliśmy i pierwszy raz w życiu to robiłam. Najpierw krem a potem nim , z jej pomocą trochę aż miałam orgazm.To zupełnie inaczej jak paluszkami czy jej językiem ( bo tak czasami się zabawiamy).Jeszcze obie jesteśmy dziewicami , bo mamy po 17 lat . Nie msmy chłopaków , ale lubimy k + k. A z taką zabawką to jeszcze lepiej.

Gość gość
Jestem mężatką i normalnie współżyję, ale czasem zdarza się że muszę rozładować napięcie masturbacją. Wtedy to robię, ale nie wyobrażam sobie robienia z tego pokazu. Muszę być absolutnie sama. Nawet jak przycisnęło mnie w pracy to w wc robiłam to mając pewność że jestem sama w całej toalecie.

Gość gość
Nie może mnie nie podniecać masturbująca się kobieta. Moja żona też to nieraz robi. Ale gdybym wszedł do łazienki której przed sobą nie zamykamy gdy robi sobie dobrze prysznicem, czułaby się chyba zdecydowanie bardziej skrepowana niż gdybym stał przy nie gdy siedzi na sedesie, o to robi swobodnie w mojej obecności. Masturbacja to dla kobiety chyba najbardziej intymna, wstydliwa rzecz, którą chce robić wyłącznie w samotności.