Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci oczekuja od kobiet pięknego wyglądu

Polecane posty

Gość gość

A jak wejdą z nią w związek to zaczynają krytykować że za dużo czasu spedza przed lustrem, że marnotrawi pieniądze, wpędza w kompleksy przez co zamieniają kobietę w babochłopa

Gość gość
Dokładni tak! A najlepsze to że w większości oni o siebie nie dbają a mają wymagania do partnerki , to jest ich szczyt durnoty i brak samokrytyki. Najchętniej wziełabym żelazko i pierdzielneła takiemu. Przecież kobiety też lubią zadbanych, fajnie ubranych i ogolonych.

Gość gość
Strasznie się zapuściłam przez mojego

Gość gość
i jeszcze krzyczy na mnie. ze wydałam już w tym miesiącu 350 zł na kosmetyki:-(

Gość gość
Nie ma facetow sa mezczyzni ! Przestan dyskryminowac mezczyzn ty damska szowinistko

Gość gość
Prymitywne samce, jak już zdobędą to chcą żeby była ich własnością do wyłącznej dyspozycji i wyrzucą jak rzecz jak im się odwidzi

Gość gość
Uwazacie sie za plec piekna to macie byc piekne naturalnie bez kosmetykow

Gość gość
Dziwne, ż taka naturalna nie ma szans na porządnego faceta

Gość gość
gość dziś przestan chwalic sie swoimi bylymi

Gość gość
gość dziś Naturalna kobieta jest brzydsza od mezczyzny dlatego uzywacie makijazu itp. do podniesienia swojej oceny. Z tym ze szukacie potem mezczyzne na podstawie swojej podrasowanej oceny a nie tej naturalnej prawdziwej. I tu jest problem. Wystarczy popatrzec na wybory miss i misterrow. Mezczyzni sa atrakcyjni a kobiety sa zrobione na wygladajaco atrakcyjnie.

Gość gość
Bo oni by chcieli żeby kobieta wyglądała pieknie nawet w worku na ziemniaki, a tak sie nie zawsze da

Gość gość
Skąd ja to znam, mój tez tak uważa... Z jednej strony lubi jak ładnie wyglądam i mnie chwali, a z drugiej pyta po co sie stroję np. na sylwestra czy zwykłe wyjście, a ja mu odp, ze dla siebie :P Najgorsze, ze jego mamusia tez ma takie poglądy i nawet robiła mi wyrzuty, jak szlismy na wesele do znajomych i wg niej sie za dlugo szykowałam bo "to nie jest wazne jak sie wyglada tylko miła atmosfera" :O Ale ja i tak robie swoje i wypuszczam takie "rady " jednym uchem, bo chce ładnie wygladać i tyle i nikt mi nie bedzie tego zabraniał

Gość gość
Poza tym robie to dla swojego dobrego samopoczucia bo jakbym nie dbała o siebie to mialabym je gorsze, moglabym popasc w depresje czy cos... Takze nie slucham takich "rad" :) A jego mama to w ogole uwaza, ze kobieta powinna sie nadawac do sprzatania i gotowania, a jak o siebie bardzo dba to niedobrze

Gość gość
Ale Ty jesteś głupi... Kobieta nieumalowana wydaje ci się BRZYDSZA niż umalowana bo jeśli właśnie ktoś jest umalowany, wydaje się ŁADNIEJSZY, stąd to normalne, że masz inną ocenę. Ale gdyby makijaż nie istniał, nie widziałbyś żadnego problemu w urodzie kobiet i tym bardziej nie twierdził że są brzydsze od facetów Faceci tak samo gdyby się malowali wydawaliby się brzydsi bez makijażu.

Gość gość
Obłęd kosmetologii i moda na"teatralny makijaż" to dziś jeden z idiotyzmów tego świata. A najgorsze ze te wszystkie glupie dziewczynki się w to wkrecily, i teraz jak sie ktora nie pomaluje to od razu paszczur i nie dba o siebie. Szkoda, szkoda że głupiutkie zmanipulowane dziewczynki nie mają własnych morałów i stale beda klęczały u stóp swoich panow i nadstawialy im zadki na zawolanie.

Gość gość
Ale ja sie nie maluje jakos teatralnie, można się pomalować starannie i tak zeby makijaz byl delikatny. No i maluje się głownie dla swojego dobrego samopoczucia bo np.facet twierdzi, ze niby wygladam dobrze i bez makijazu, a ja uwazam, ze to nie prawda, ze bez niego wygladam gorzej, wiec po co mam wygladac gorzej skoro moge lepiej? :P Lubie sie dobrze czuc sama ze soba i jak np. faceci sie na mnie patrzą niz byc szara myszka

Gość gość
Ogólnie wazny jest dla mnie wyglad i zeby sie podobac ludzion (szczegolnie facetom). Ktoś zapyta, po co skoro mam faceta? Nie mozna poswiecac całej siebie tylko dla jednego bo zwiazek może sie rozpasc, nawet jesli teraz sie kochamy to kto wie co bedzie za kilka lat , a jesli bym stała sie taka szara myszka i zwiazek by sie rozpadl, poswiecilabym cala siebie dla tylko jego to wtedy z czym bym zostala? z kompleksami. Poza tym to podbudowuje ego jak sie podobasz

Gość gość
Zamieńcie podkłady na krem z kwasem. Pijcie dużo wody, jedźcie mięso, warzywa i owoce. Po pół roku będziecie zachwycone.

Gość gość
Dieta tez jest wazna, nie mowie, ze nie... Ale czesto nie wystarczy np. ja mam z natury dosc jasna oprawe oczu i tu zadna dieta nie pomoze tylko makijaz, wytuszowane rzesy

Gość gość
11:42 współczuję Twojemu facetowi. Jesteś w związku i sprawdzasz czy inni na Ciebie lecą? :O Wylecz swoje kompleksy w inny sposób.

Gość gość
A dlaczego mam leczyć w innyc sposob, chce byc atrakcyjna , wiec o to dbam, uwazm, ze kobiety ktore mysla, ze jak już "zlapaly faceta" to nie trzeba o siebie dbac zle na tym wychodzą

Gość gość
A wychodzą na tym tak, ze w koncu facet je zdradza i zostawia dla atrakcyjniejszej ,a one zostaja same , bez powodzenia

Gość gość
Mężczyźni do wyborów mistera noszą make up (podklad, puder, szminka i nie wiadomo co jeszcze), są po różnych zabiegach kosmetycznych, peelingach, kremach, odżywkach, olejkach, masażach, siłowni, solarium i prosto od fryzjera z farbą na włosach :D Roznica miedzy nimi, a uczestniczkami wyborów miss jest taka,że mężczyźni nie doczepiają sztucznych rzęs.. jeszcze.

Gość KRUCAFUKS
Bla bla bla ja mam piekną kobietę bez makijażu ma jasną cerę bez tradziku czy przebarwień ma pełne usta że niekture dziewczyny pytaja czy sobie powiekszala a nie powiekszała jak sie pomaluje to wyglo da zjawiskowo lecz mocny makijaż jej nie pasuje bo ma delikatna urodę ja kestem przystojny dbam o siebie ale bardziej skupiam sie na ubraniach bo wystarczy się ogolic troche kremu na twarz zebym wyglądał swierzo anty perspirant i perfumy ale widze że juz jest moda niekiedy w klubie łaza takie umalowane c***y z wlosami na żel wklesła klata i ręce jak patyki a dziewczyny tapety tyle naj****e ze brwi i usta widać z drugiego końca sali żal a prawda jest taka ze w polsce mało ładnych pań tylko wytapetowane lafiryndy 2/10 naprawde ładne 5 przecietne i pozostałe 3 wyjatkowo brzydkie

Gość gość
KRUCAFUKS- staranny makijaż nie oznacza mocnego. Można robic długo makijaz ktory wyglada świeżo i naturalnie, tylko faceci nie znaja pewnych tricków i sądzą, ze delikatny makijaż tzn. jakies tam mażnięcie błyszczykiem, a to nie prawda

Gość gość
Trzeba o siebie dbać niestety.... faceci są wzrokowcami wiec do dzieła :) . A tak na poważnie to ja nienawidzę siebie bez makijażu. Dla tego zdecydowałam się na makijaż permanentny w salonie www.brwi.com.pl.