Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradzi sobie ?

Polecane posty

Gość gość

Czy sądzicie, że lek cataphil może poradzić sobie z bardzo wysuszoną skórą? Przez antybiotyki które stosowałam okropnie wysuszyła mi się twarz i nie wiem co mam z tym zrobić, ponieważ żadne kremy nawilżające nie pomagają.

Gość gość
Zakładając temat pisz o co chodzi w tytule.

Gość gość
cEtaphil nie jest lekiem

Gość gość
Cetaphil potrafi z suchą skórą doskonale sobie poradzić. Nawilża oraz regeneruje suche miejsca. Ja akurat miałam problem z wysuszoną buzią i zdziałał cuda, ale również można go stosować do innych partii ciała. Polecam

Gość gość
Przy kuracji trądzikowej moja skóra zrobiła się strasznie wrażliwa oraz okropnie sucha zwykłe kremy nawilżające nie pomagały. Polecono mi cetaphil i z czystym sumieniem polecam go wszystkim którzy mają podobny problem!

Gość gość
Cetaphil balsam jest po prostu świetny. Moja skóra stała się bardziej nawilżona,podrażnienia na mojej wrażliwej skórze w dużym stopniu zostały zniwelowane. Skóra stała się gładka w dotyku i widać,że jest zadowolona. Cetaphil sprostał wszystkim wymaganiom ,które moja skora potrzebowała . Jestem bardzo zadowolona,na pewno zostanie ze mną na długo.

Gość gość
Łał widzę, że cetaphil nie tylko u mnie się sprawdził. Polecam go ludziom którzy mają problemy z przesuszaniem się skóry.

Gość gość
Dzięki takim opinią również zaryzykowałam i kupiłam cetaphil :) mija drugi tydzień jak stosuje i jestem cała w skowronkach. Efekty po prostu ŁAŁ

Gość gość
Ja również polecam. Stosowałam i jest naprawdę skuteczny.

Gość gość
Ja około roku czasu temu użyłam i już wiem, że to najlepszy lek jaki mógł mi się podsunąć do rąk. Moja skóra była tak wysuszona, że nie dawało nic rady jednak cetaphil nie zawiódł.