Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbieg okolicznosci czy cos wiecej??

Polecane posty

Gość gość

wierze w energie ale nie znam sie na tym dobrze. Ostatnio zaczelam sie zastanawiac , czy wszystko ze mna ok ? Moze jakas klatwa zostala rzucona albo coś ? Mam 22 lata i nie bylam w zwiazku a sfera uczuciowa jest dla mnie najwazniejsza, dlatego mnie to boli i absorbuje :o Dlaczego nikogo nie mialam, mimo ze jestem piekna, dobra i inteligentna jak mowia inni? bO nie chce wiązać się z kimś do kogo nic nie czuje. Zakochana bylam 3 razy w zyciu , z pierwszym sie zwiazalam ale okazalo sie ze udawal milosc, po prostu chcial sie mna pochwalic.Odkrylam to po paru miesiacach.Pierwsza milosc taka nieudana, 15 lat i takie doswiadczenie na start ale ok..nie zrazamy sie i idziemy dalej. Adoratorow po drodze mnostwo, az trafil mnie piorun... w 18 urodziny , na mojej imprezie urodzinowej(ty gorzej)poznałam chlopaka dla ktorego oszalalam... byl po prostu fantastyczny. Bylismy zakochani jak wariaty..pierwszy seks mialam wlasnie z nim. Nie trwalo to dlugo...4 miesiace.sielanke przerwała diagnoza : ostra białaczka . Zabrała go w 2 miesiące ... Tym gorzej, ze juz byl dawca szpiku. Byłam przy nim do konca. Strasznie to przezylam. Przez 2 lata na nikogo nie moglam patrzec,potem zaczelam sie otwierac i w koncu poznalam chlopaka. Myslalam ze juz sie nie otworze na uczucie a jednak... i co. ? 3 miesiace znajomosci-jeszcze nie zwiazku ale juz cos kielkowalo, bylam zauroczona i po spotkaniu wymienilismy sms, poszlam spac a nastepnego dnia dowiaduje sie ze zginal w wypadku, debil go potracil na pasach! Myslalam ze nie wytrzymam. Tym razem krocej sie zbieralam, bo 2 miesiace,gdzies w tyle glowy mialam poprzedniego , podwojna gorycz... Stracilam chec na zwiazki,zaczelam sie obwiniac i kiedy spotkalam swoja BRATNIA DUSZE zmienilam zdanie...na poczatku trzymalam dystans, ale bylo ciezko bo to moja bratnia dusza... Bylam szczesliwa a zaraze czulam taki strach ze cos sie stanie...W koncu przetlumaczylam sobie , ze nie moge tak myslec itp. Uwierzylam ze to przypadek i teraz bedzie ok. 2 lata zwiazku, najpiekniejszego i chyba najlepszego ... zmarł miesiac temu, chlopak 24 lata... Nie mam sily... teraz juz sie nie podniose,nie dam rady

Gość gość
Mialam na mysli u gory : nie bylam w dluzszym i normalnym zwiazku NIEZAKONCZONYM SMIERCIA. O , tak. Bo zaraz ktos sie przyczepi

Gość gość
Smutne

Gość gość
Nie wierzę w to a jeśli to prawda to na bank jakaś klątwa i szukaj gdzieś pomocy

Gość gość
Przeczytaj księgę Tobiasa w Biblii

Gość gość
*Tobiasza

Gość gość
Nie ma zadnych klątw.

Gość gość
Jak chcesz wiedzic czy spotkasz miłośc swego życia i co zrobic aby jąa znaleźć, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Na mnie ktos rzucil i sie spelnilo. Ja wierze w klątwy

Gość gość
W życiu nie ma zbiegów okoliczności, ani przypadków...