Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj był u mnie ksiądz na tzw ''kolędzie'', żałuję że go wpuściłam do domu

Polecane posty

Gość gość

Stary proboszcz od dawna chorował i w końcu dostał zawału, zrezygnował, wikarego super młodego księdza który zaraz po seminarium z tamtym proboszczem dawał mi I komunie zabrali...nagle, bez powodu, pewnie był zbyt fajny... teraz nowy proboszcz, oczywiście u mnie w bloku sąsiadki szaleją, biegają po klatce, myją klatke, kwiatki ustawiają, w białych koszulach (nie zartuje, cyrk na maxa, a na codzien niektorzy z trudem dzien dobry do siebie mowią)...mama w pracy, kazala mi wpuscic, wiec wpuscilam... proboszcz nowy zamiast sie przedstawic, poznac z parafianami, powiedziec cos o sobie, to bla bla, jak zyjecie i teksty o przyszlych remontach i zmianach w parafii jakie planuje, do widzenia... nie dałam nic kasy, wyszedl po 6 minutach, sąsiadka która dała 50 zł dostala zaproszenie z męzem na jakies seminaria dla malzenstw, a moi rodzice nie dostali (bo nie bylo koperty), u sąsiadki siedzial 15 minut U was tez takie cuda są ?

Gość gość
Ja pierd… jak to dobrze, że w Polsce nie mieszkam myślal by kto, że Polacy tacy wierzący....

Gość gość
Ksieza sa glupi! U mnie proboszcz jest mlodym przystojnym mezczyzna a jak mu zaproponowalam seks to odmowil mowiac, ze zlozyl jakies sluby czystosci czy cos. Co to za bzdura, ze mezczyzna odmawianseksu kobiecie kiedy ona chce?

Gość gość
od dawna nie wpuszczam klechów

Moi rodzice też dawali księdzu 50zł w kopercie, bo "przecież wstyd będzie!!11!1!!".. i takie idiotyczne gadki. Teraz mieszkam sama i nie wpuszczam go do siebie.

Gość fakir2323
Tak przyszedłem do rodziny , dziecko było jakieś dziwne, patrzyło sie podejrzliwie. Matka kocmołuch ojciec chyba po piwku. Pomodliliśmy się , pogadaliśmy , mysle pewnie mają dla mnie jakiś podarek. Jednak nic. Nie wytrzymałem , pytam czemu to dziecko takie dziwne ? Ojciec mówi ze dziecko wydało wszystkie pieniądze na dopalacze i nawet jakby chcieli to by nie mieli jak dać. Teraz to jest jeszce normalne ale wczoraj było na głodzie a przedwczoraj to chyba na spidzie. Chyba ze ksiadz woli w naturze to żona może sie zaoferuje ? Patrze na nią brzydka jak to dziecko. Zębów naliczyłem 4. Pytam ojca , to dziecko to owoc waszej miłości ? No mowi ze tylko raz po pijanemu jaka tam miłość. Pytam jak to dziecko takie dziwne to czemu nie kupili sobie psa ? Mieli my psa , mowi, ale ono go zdjadło. Jakby na potwierdzenie tych słow dziecko zaczyna sie oblizywać. Wyszedłem , dziwna rodzina.

Gość gość
Rozwiazle kobiety nie wpuszczaja ksiezy bo boja sie swieconej wody

Gość gość
No powiem ci ze taki jeden ksiezulek przychodzil po cywilnemu do mnie ,do chaty a potem mialam z nim romans.Tacy swieci, to oni nie sa!