Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 l i nie mam męża

Polecane posty

Gość gość

Ja nigdy męża nie znajdę.Na tych portalach randkowych sami napaleńcy lub zajęci.

Gość gość
trudno, nie każdy musi mieć

Gość gość
ale jak chce to co....nigdy nie chciałam a teraz nagle zmieniłam zdanie.Tylko mam wrażenie,że już zamało czasu mam.

Gość gość
Za mężem to się trzeba rozejrzeć max do wieku studenckiego, bo potem urywają się znajomości i się na portalach siedzi.

Gość gość
Po co ci mąź ? Zeby ci wszystkiego zabraniał ?

Gość gość
jak do wieku studenckiego jak wtedy faceci sa niepociagajacy tacy 20-25l. trzeba by bylo lazic na imprezy i szukac starszych a starsi tam nie bywaja. a teraz tyle sie od studentow wymaga- nie dosc ze uczyc sie to i pracowac. nie takie latwe

Gość gość
zeby miec regularne kopulacje. no to konkubenta. zeby tylko mnie posuwal i bym byla pewna ze nie ma ch. wenerycznych

Gość gość
gdy znajdziesz męża to być może znowu ci się odwidzi. I co ten twój biedny mąż zrobi?

Gość gość
dlatego wole nieformalny zwiazek - bo jest duze ryzyko ze sie komus odwidzi :P

Gość gość
młodzi są pociagający

Gość gość
jak można sie interesować star*****i

Gość gość
Ja mam 45 i nie mam meza,i powiem ci,ze jestem z tego powodu b.szczesliwa.nikt mnie nie ogranicza i nie marudzi za uszami.a jak patrze na kol.i slucham ich narzekan to dziekuje Bogu,ze uchronil mnie od tej glupoty.a kopulacje to mozna miec,ze hej,np.z odpowiednim kochankiem nie piorac brudnych gaci i skarpet

Gość gość
Autorka jest chora na glowe jak w młodym wieku interesowały ją staruchy po 30 stce

Gość gość
nie chce miec kochanka z doskoku. chce kogos kto by mnie kochal i ja jego i zebysmy codziennie - mniej wiecej - zasypiali w 1 lozku.

Gość gość
Staruch po 30 stce to tylko w Polsce jest możliwe :D Widać, że Pl, to wiocha i zaścianek.

Gość gość
Też mam 27 lat i nie mam męża, powiem więcej - za nieco ponad 2 miesiące skończę 28 i wcale a wcale nie zapowiada się na zmianę stanu cywilnego. Tylko co w związku z tym? Mam wyć do księżyca z rozpaczy, walić głową w mur czy chodzić po najbardziej *****iwych ulicach miast z transparentem "szukam męża"?

Gość gość
Ja mam 29 lat nie mam faceta bo powiedzmy jednego koplam w d**e bo byl burakiem, nie mam pracy, ani dziecka oraz wlasnego m tez sie nie wiem kiedy dorobię. A jak słyszę o koleżankach po slubie i z dzieckiem juz na świecie to mi się slabo robi i żyć odchciewa.

Gość gość
gość dziś tak to staruch dla dziewczyn w wieku 20 - 25 lat różnica powinna być między partnerami maksymalnie 3lata nie więcej

Gość gość
Ej wy podszywy wyżej...tu autorka.Jak czytam wasze wypowiedzi w moim imieniu to rzeczywiście argumenty przeciw posiadaniu męża same się wyłaniają.

Gość gość
18.36- wyć nie wyję,ale to jest przykre...zwłaszcza ,że w mojej rodzinie średnia wieku za mąż pójścia to było 21 lat

Gość gość
Ja mam 32 i nie mam męża i jestem bardzo szczęśliwa. Kiedyś było mi przykro być starą panną ale z wiekiem mi przeszło. To ludzie nam narzucają pewne schematy, typu ślub, dzieci, a ja tak naprawdę tego nigdy nie chciałam. Nie jest mi mąż ani dziecko do niczego potrzebne. Nawet jakby ktoś mnie nazwał starą panną to bym się nie przejęła. Prymitywni ludzie lubią szufladkowac innych. Zresztą instytucja małżeństwa się zdewaluowala skoro nawet homosiom dają śluby...