Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokooo123

Kupiłam przedmiot na allegro za który mam zapłacić przelewem tradycyjnym, ale ni

Polecane posty

Gość kokooo123

Wytłumaczcie mi proszę jak to działa. Czy jak przeleję te pieniądze do PayU to oni przekażą je temu sprzedawcy? Bo trochę się obawiam, że kasa nie trafi do właściwej osoby.

Gość gość
Wrzucam ponownie pytanie, bo całe się nie dodało : Kupiłam przedmiot na allegro za który mam zapłacić przelewem tradycyjnym, ale nie otrzymałam danych do sprzedawcy tylko pieniądze mam wysłać na konto PayU . Czy tak powinno być?

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: -4 °C, wiatr płd., 16 km/h, wilgotność 59% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 210 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: środa, 18:10

Gość gość
nie. Wchodzisz w dane sprzedająceg, tam powinien być jego nr konta i reszta danych do przelewu. I ze swojego rachunku bankowego robisz zwykły przelew.

Gość gość
payU jest bezpieczniejsze - i szybsze - od razu przelewaja kaske sprzedawcy i chyba latwiej sie w razie czego dochodzi swego w razie jakichs sporow

Gość gość
Możesz przelać pieniądze na konto Payu, albo w e-mailu jak masz "Wiadomość od sprzedającego" i tak są jego dane do przelewu. Ja nie raz tak się walnęłam z tymi przelewami i odrazu pisałam do sprzedającego, czy problemu nie będzie, a wpłatę z Payu lepiej anulować

Gość gość
Nigdy nie przelewaj na konto, zawsze płac przez PayU. Płacenie na konto to proszenie się o kłopoty! Jak napisali: PayU jest bezpieczniejsze, szybsze i łatwiej odzyskać kase w przypadku oszustwa.

Gość gość
Aaaa, więc bez różnicy czy przelewam na PayU czy na konto sprzedawcy pieniądze tak czy siak dojdą tam gdzie powinny?