Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sancani nowa karma

Polecane posty

Gość gość

hej! słyszeliście może o nowej karmie sancani dla psów? Może ktoś z was daje ją swojemu psiakowi? czytalam, że nie ma w niej glutenu, tych wszystkich zbóż, soi itp. Do tego powstaje przez suszenie. Wszystko wskazuje na to, że powinna służyć psu jednak jestem ciekawa jeszcze opinii osób, które dawały te karmę swoim pupilom.

Gość gość
jak nie ma glutenu, zbóż i soi to powinna byc ok. Ważna też jest zawartość mięsa. Pamietasz jaka jest?

Gość gość
Droższa w cenie za kilogram od Taste of the Wild czy Wolf of Wilderness (a te mają naprawdę świetne składy), więc jak dla mnie co najwyżej dla urozmaicenia może się nadawać, ale jako podstawy wyżywienia nie kupię.

Gość gość
bez kitu ciężko teraz znaleźć dobrą jakościowo karmę dla psa szczególnie takiego delikatnego

Gość olgertyna
no właśnie to chodzi, że teraz znaleźć dobrej jakośc karmę, która nie będzie miała w sobie świństwa i nie będzie szkodziła psu to jak szukać igły w stogu siana! Też teraz jestem na etapie szukania jakiejś nowej karmy, może wypróbuję tą sancani

Gość dushka123
a ja słyszałam i jak najbardziej polecam. Podaję ją już od dłuższego czasu mojej suni :) psiak niesamowicie odżył! Ma więcej energii, lśniącą sierść, nie ma problemów żołądkowych. To pewnie właśnie dzięki temu że sancani ma naturalne składniki

Gość luciajana
ja dopiero niedawno usłyszałam o tej karmie i zamierzam ją przetestować jak tylko mój pies skończy aktualną karmę