Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedobry szczeniak

Polecane posty

Gość gość
to ty nie masz swojego rozumu tylko sluchasz uposledzonego meza sadysty? fajna wymowka ktos mi otrul psa ,a prawda pewno jest taka ze pies zamarzl :O

Gość gość
To nie są zabobony to życie .Obserwuje ludzi i widze ze wszystko kazdemu sie wraca. .Nawet w pismie św jest napisane."Co siejesz to zbierasz".Kto sieje wiatr ten zbiera burzę".Tak było jest i bedzie.Prawo wszechswiata .

Gość gość
ciekawe jakby twoja szpetna corcie na noc stary wsadzil do komorki to tez bys zwalila wine na niego?

Gość gość
Tak zamarzł?ciekawe ze inne psy nie zamarzły ani tymbardziej szczeniak nie zamarzł?. a był przy niej i czemu rano z budy wyszła tylko jesc nie chciała?Po południu już leżała.W dzuen było -2.Ide z tym garnkiem do laboratorium..a z psem do weterynarz ma ustalić przyczyne.To juz ktoryś taki raz jest.Rok temu szczeniak wolno biegający dostał silnych wymiotow po czym zdechł,wiec swoje wiem.Co do tego ze są w kojcach w zimie to mąż juz ode mnie usłyszał..nie raz.Zostawołam tam szczeniaka czy jednak zabrałam do domu!bo mrozi,wiec zastanow sie co piszesz!

Gość gość
w pismie swietym?:D obserwujesz zycie? a wyjechalas gdzies poza swoja wioche? :D

Gość gość
nie wierze w koscielne bzdety ani w jakies uposledzone gusla wiec mozesz sobie darowac wyklady wiejskiej gospodyni domowej ;)

Gość gość
Psu sie nie cmoka do uszka