Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poważny problem proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

Tak się potoczyło, że niechcący zakochałem się w dużo młodszej dziewczynie która ma 19 lat. Nawet nie będę pisał ile ja mam lat i czy taki związek ma w ogóle sens nie o to chodzi Problem polega na tym, że ta dziewczyna świadomie albo nieświadomie mnie szantażuje. Ciągle mi mówi, że jak ją zostawię i nie będę jej pomagał to ona nie ma po co żyć. Ona jest bardzo rozchwiana cierpi na poważną nerwicę i muszę bardzo poważnie brać pod uwagę to co ona mówi. Ona mogła by spełnić swoje groźby.\ Co mam zrobić to toksyczna znajomość, Ona nic do mnie nie czuje ale wykorzystuje moje uczucia ale może sie zabić wiec nic nie mogę zrobić:(

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Jak Ty nie potrafisz do niej przemówić, to moze idź razem z nią do jakiegoś specjalisty na rozmowę.

Gość gość
Hmm mnie kiedyś szantażowal kolega podobny problem. Powiedziałam mu wprost, że z nim nie będę. Nie ma co robić komuś zlodnych nadziei. Z tego co mówili mi znajomi próbował się zabic, na szczęście mu się nie udało. To jest ciężka sytuacja ale nie mogła bym być z kimś z kimś nie chce. myślę, że tak skrzywdzilam bym go bardziej i dodatkowo siebie samą.

Gość gość
Mysle, że powinieneś porozmawiać z jej rodzicami. Ma 19 lat i problemy psychiczne chyba się nią ktoś zajmuje

Gość gość
To raczej niech autor idzie do psychiatry, Chyba coś mu się pomyliło, że podrywa dziewczynę, która mogłaby być jego córką.

Gość gość
23:34 No i co się tak gorączkujesz, jakby dzieciaka uwiódł, ona była pełnoletnia. Po zatym nie oni pierwsi i nie ostatni, że jest duza różnica wieku

Gość gość
jeśli ją kochasz a ona ciebie to nie jest aż taki poważny problem. jeśli ją kochasz a ona ciebie nie to już trochę c*****o. na pewno w obu przypadkach trzeba rzeczowo porozmawiać co jest dopuszczalne i czego oczekujesz od takiego związku.

Gość gość
Autorze, nie dawaj się szantażować. A w jaki sposób jej pomagasz, jeśli można wiedzieć? Bo jak materialnie to no cóż, może ona nie chce stracić łatwej kasy? Mam nadzieję, że się mylę. Porozmawiaj z nią, czego oczekuje.

Gość gość
powiedz jej ze juz nie jestescie razem wez numer tel do najblizszej jej przyjaciolki lub rodzica powiedz o calej sytuacji zeby mieli na nia oko i odejdz od niej. Moim zdaniem zrobisz wszystko co mozesz w tej sprawie. oczywiscie mozesz jej powiedziec ze mozesz do niej zadzwonic gdy sie bardzi bedzie zle czula psychicznie i porozmawiac ale dac jasno do zrozumienia, ze kiedys cos was laczylo ale nie chcesz tego kontynuowac i to wszystko ewentualnie byc z nia na sile na wlasne zyczenie

Gość gość
Stary i głupi, jakaś siksa cię omotała i pewnie jeszcze ma jakiegoś chłopca w swom wieku a ty się dajesz rolowac. Zostaw ją wyłącz telefon i miej to w d***ee, ona nic sobie nie zrobi tylko cie straszy.