Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gotowanie, dziewczyna 28lat

Polecane posty

Gość gość
Znowu się ta prostaczka wieśniara odezwała, won do swojego rynsztoka.

Gość gość
co do facetow uważających kobiety nieumiejące gotować za ludzi gorszego sotru...mam o nich takie samo zdanie więc przynajmniej w jednej kwestii się zgadzamy :D

Gość gość
A ja dzisiaj po pracy z lampką wina będę sobie odpoczywać ,mój mąż będzie robił gołąbki :) a jutro ja robię żeberka duszone w winie :D A w niedziele wspólnie nastawiamy rosołek i roladki z indyka z pieczarkami. Mój mąż potrafi gotować i robi pyszne pracochłonne dania ,sam woli mięsne dania więc bez problemu robię je ja lub wspólnie.Lubimy sprawiać sobie przyjemność i gotujemy dla siebie posiłki.

Gość gość
a ja jestem dużo młodsza od niej, a uwielbiam gotować :) owszem, mam też inne zajęcia, studia itd., więc "kucharką" z zawodu nie jestem, ale po prostu gotowanie to moja pasja :) uwielbiam przeglądać blogi o gotowaniu, wymyślać coś nowego i smacznego :) a jeszcze bardziej uwielbiam gotować dla mojego chłopaka, sprawia mi przyjemność, kiedy je, co ugotuję i mu smakuje :) także autorze, średnio trafiłeś. Jak ty też nie lubisz gotować, to w przyszłości możesz mieć nie za fajny dom, bez ciepłych obiadów dla dzieci (nie mówię, że tylko kobieta powinna gotować, ale z reguły to kobiety pracują krócej i mają w tym większe umiejętności)

Gość gość
Najfajniej jest jak i facet i kobieta gotują, bardzo przyjemne jest wspólne gotowanie w weekendy. A na tygodniu raz jedno raz drugie. Kobieta nie potrafiąca i nie chcąca gotować to jakaś leniwa lewuska.

Gość gość
leniwa lewuska z tej strony - tak, jestem leniwa i gotowanie (wspólne lub nie) nie jest dla mnie fajne ;)

Gość gość
facet uważający, że kobieta cokolwiek musi to jakiś leniwy lewus

Gość gość
facet uważający, że kobieta cokolwiek musi to jakiś leniwy lewus x Żałosny wpis jakiejś lewuski.