Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślie o kobietach które rano się pindrują

Polecane posty

Gość gość

dwie godziny i nakładają tone tapety, pudru jak na bal a nigdzie się nie wybierają tylko na uczelnie albo sklepu

Gość gość
Nigdy w życiu nie wychodzę z domu bez makijażu. Nie wyobrażam sobie straszyć ludzi w pracy moim nieumalowanym ryjem. Kwestia szacunku do siebie i świata.

Gość gość
ryja to masz ty kwic.zacy na kafe wiep.rzku. nie zapomnij go wykonturowac rano - te czesci co ci juz obwisly. CU.tasska tez wykonturuj

Gość gość
Trzeba się czymś zająć. Jedna wciąga seriale i wyłazi w dresach, druga się, jak piszesz, "pindruje" i wychodzi odstrzelona do warzywniaka. Z dwojga wolę tę drugą, zadbaną. Poza tym taka zawsze jest gotowa na bara-bara ! :D

Gość gość
Konturuję go codziennie, inaczej po co w ogóle nakładać makijaż? Jako kobieta jestem pozbawiona pindola. Może to i dobrze, kolejna paskudna rzecz do kompletu by była.

Gość gość
może się nie znam ale ja mam naturalnie ładną twarz wiec się nie maluje bo nie muszę, współczuje tym o muszą bo straszą

Gość gość
Kobieta bez makijażu to .....mała dziewczynka albo facet.

Gość gość
bara-bara mozesz miec ze swoja stetryczała mamusia knurze

Gość gość
10:14 Wylałam kawę ze śmiechu:P

Gość gość
no niekoniecznie ktos idzie do warzywniaka... jak mieszkasz np. blisko centrum duzego miasta, do marketu, to niestety ale trzeba sie umalowac :O

Gość gość
gość dziś może się nie znam ale ja mam naturalnie ładną twarz wiec się nie maluje bo nie muszę, współczuje tym o muszą bo straszą x o młódka sie znalazła, co sie smieje ze starszych od siebie, myslisz ze bedziesz wiecznie młoda???:D:D:D

Gość gość
gość dziś - kotku, ja też mam ładną twarz. Ale pracuję na eksponowanym stanowisku i makijaż jest u mnie częścią dress codu. Musze wyglądać elegancko, a bez makijażu to nawet modelki wyglądają na nijakie i rozespane.

Gość gość
jakbym mieszkala w Koziej Wolce to tez bym sie nie malowala:D

Gość gość
Współczuje wam szpetnej mordy skoro uważacie makijaż za konieczność tak jak umycie psiochy

Gość gość
kto ma nijaką twarz to ma

Gość SlowianskaLala
Ja jestem.na macierzynskim i siedze w domu cale dnie i sie maluje nawet jak nigdzie nie wychodze. Ale nie pindruje sie dwie godziny a nakladam podklad cienie robie kreski niczym ze starych filmow i roz. Makijaz jest perfekcyjny i nie zajmuje mi tyle co piszesz. Chce byc dla siebie atrakcyjna i dobrze sie czuc co w tym zlego? Najpierw kobiety sie zapuszczaja a potem placz ze maz ma kochanke...a kto by chcial siedziec z brzydkim i narzekajacym paszczurem?

Gość gość
gość dziś Współczuje wam szpetnej mordy skoro uważacie makijaż za konieczność tak jak umycie psiochy x a tobie wspolczuje braku połowy mózgu i wodogłowia :O

Ja sie pindruje i bede pindrowac, bo lubie :P Nie zakladam tony tapety, ale podklad, puder i makijaz brwi to u mnie koniecznosc. Nie, nie dlatego, ze moja twarz straszy, tylko dlatego, że jak kazdy mam na twarzy niedoskonalosci, ktore chce ukryc. Dlaczego makijaz brwi? Poniewaz mam nierowno porosniete i zyja swoim zyciem. Dzieki eyebrow styling kit, czyli zestawowi do stylizacji brwi wygladam jak czlowiek, pesete wyrwe niepotrzebny wlosek, woskiem nadaje im ksztalt, a potem pudrem wypelniam luki.

Gość gość
codziennie mam pełny makijaż bo lubię...ale dwie godziny? Swój robię w 15-20 minut jak bardzo się z tym ociągam.