Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy widzieliscie kiedyś by panna młoda na swoim slubie byla smutna??

Polecane posty

Gość gość

Bo wlasnie sobie przeglądam płyte z wesela mojej sąsiadki ,która brala ślub w padzierniku tego roku i zauważylam ,że ona jest poprostu nieszczesliwa..nie widać w niej szczescia z powodu zawarcia małzenstwa....troche to dziwne..wczesniej chodzilam na wesele i nie widzialam tak smutnej panny mlodej i dlatego mnie to tak zszokowało....

Gość gość
Ja byłam smutna na swoim ślubie. Wiedziałam, że robię błąd, ale bałam się wycofać.

Gość gość
Moja kuzynka i jej mąż. Aż żal mi było jak na nich patrzyłam, tym bardziej że od 3 lat nie miałam z nią super kontaktu (wyjechałam) i tego jej faceta zwyczajnie nie znałam. Bałam się, że się coś wpakowała. Minęło 9 lat, od 4 jesteśmy sąsiedkami i blisko się przyjaźnimy. I co? Są i zawsze byli ze sobą bardzo szczęśliwi. Po prostu ślub przeżywali w skupieniu, stąd pozorny smutek. Za to już na sesji zdjęciowej robionej tydzień później widać ten luz, szczęście i błysk w oku ;)

Gość gość
Ja nie szczerzyłam zębów na pokaz jak co niektórzy, tym bardziej ze mam krzywe. dlatego wyglądałam na sztywną i smutną, ale mi to lotto. nie wazne jak wygladasz, wazne jak sie czujesz

Gość gość
Ja bylam. Slubem chciałam uratować nasz związek i dodatkowo moja matka nie przyszla. :/ po dwóch latach jestesmy w separacji.

Gość gość
ja widziałam - kiedy pan młody nie przyszedł. Choć trudno to nazwać ślubem, raczej "przed ślubem".

Gość gość
Ja byłam ale nie z powodu samego ślubu. To, że brałam ślub z moim dzisiejszym mężem to był powód ogromnej radości :) Mnie wkurzali inni ludzie. Podchodzą i gadają "ale orkiestra beznadziejnie gra" "patrz, nikt nie tańczy" :D Dupę mi zawracali strasznie aż mi się odechciało całej imprezy. Mówiłam, że nie chcę tych wieśniackich oczepinowych zabaw, a koleś z orkiestry i tak je zrobił. Nie chciałam brać w tym udziału i byłam wściekła. Ale jak się wesele skończyło to byłam najszczęśliwsza.

Gość gość
Moja kuzynka bo była zestresowana