Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chirurg stomatolog olsztyn

Polecane posty

Gość gość

Hej. Znacie może dobrego chirurga stomatologa w olsztynie który przyjmie szybko bez skierowania i zdjęcia rtg?

Gość gość
Nikt nic nie wie?

Gość gość
Gdyby ktoś kiedyś potrzebował to u B.R.Paczesniak świetna opieka i super podejście do pacjenta. Wystarczy się zarejestrować a oni wszystko ogarną nawet RTG.

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
Możesz pod Olsztynem pojechać do Barczewa do http://medident-tabor.pl/ pełny zakres usług stomatologicznych i cenowo korzystnie, czytaj ceny normalne i dużo lepsziej leczą niż w Olsztyne.

Gość gość
Ja tam leczyłam zęby kanałowo tym Barczewie. Jest tu ewidentnie taniej niż w Olsztynie... może to sprawa, że gabinet jest za miastem ale ząbki leczą na 5+ . ja osobiście chodziłam do Pani Małgorzaty Tabor. Jak ktoś chciał by się zapisać to podaje kontakt telefoniczny 606 621 895.

Gość gość
Mi bardzo odpowiada opieka stomatologiczna w www.medentes.pl. Można u nich nie tylko leczyć ząbki ale też leczyć problemy ortodontyczne, i protetyczne.

Gość gość
Niedaleko Olsztyna w miejscowości Barczewo znajduje się gabinet stomatologiczny www.medident-tabor.pl Sama tam poddawałam się zabiegom z zakresu chirurgii stomatologicznej. Zabiegi wykonują bardzo profesjonalnie, więc polecam ich wam.