Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

roznica miedzy wami a mna jest taka ze

Polecane posty

Ja sie czuje world class perkusista a wy jestescie tepym bydlem beztalenciem co nic nie potrafi :D. Ja jednak umiem grac na perkusji w stopniu takim, w ktorym nieliczni graja, a wy?? Bydlo ahah

Gość gość
doctor evil kojarzysz to miasto??? Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39

Gość miasto Namysłów woj opolskie
nigdy wcześniej nie słyszałes o tym mieście przeecież w telewizji od wielu wielu lat pokazują mecze siatkówki z kędzierzyna koźla serio nie kojarzysz a to??? ZAKSA Kędzierzyn-Koźle ZAKSA SA – polski męski klub siatkarski z siedzibą w Kędzierzynie-Koźlu. Jeden z najbardziej zasłużonych klubów w historii polskiej siatkówki. Aktualny mistrz Polski. Od 16 lutego 2004 klub działa jako spółka akcyjna. Wikipedia Założenie: 1947 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle

Gość gość
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle ZAKSA SA – polski męski klub siatkarski z siedzibą w Kędzierzynie-Koźlu. Jeden z najbardziej zasłużonych klubów w historii polskiej siatkówki. Aktualny mistrz Polski. Od 16 lutego 2004 klub działa jako spółka akcyjna. Wikipedia Założenie: 1947 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle

Gość gość
no to krwa pokaż baranie czy udalo ci sie cos stworzyc, jakis tekst, piosenke - to sie liczy, a nie tępe napjertalanie po bębnach bez ładu i składu, kretynie, szukający poklasku dla swojego beztalencia na kafe :D

Gość gość
wiesz, moze jakbys foto chvja wkleil jak przemek to by ci wieksza sławe na kafe przyniosło buahah

Slawa kafe taa slawa wsrod ludzi co jest tepa szara masa, slawe to ja bede miec w anglii wy tepe polglowki wsrod ludzi bogatych i na poziomie a nie takiego syfu jak wy, ahahah. Namyslow nie ogladam trlewizji

Kto gra ten gra. Ja juz w wieku lat jedenastu gralem w zespole a w wieku lat dwunastu mialem za soba nagrywanie w studio i koncerty w pubach i liceach. Urodzilem sie w 1994 a perke dostalem w 2003. Granie na jakimkolwiek instrumencie wykracza poza wasze mozliwosci intelektualne tez musicie zapieerdalac z miesiaca na miesiac ahahah.

Gość gość
Doctor Evil dziś Slawa kafe taa slawa wsrod ludzi co jest tepa szara masa, slawe to ja bede miec w anglii wy tepe polglowki wsrod ludzi bogatych i na poziomie a nie takiego syfu jak wy, ahahah. Namyslow nie ogladam trlewizji x a chvja tam se bedziesz miał :D🖐️ jak to piwosz zawsze pisze hahah

Ja juz mam, lapy i skille o jakich sobie mozecie jedynie pomarzyc. A jest to jedynie efektem tego, ze gram od malego i rece mam juz od dawna do tego wyksztalcone a wy nigdy nie ogarniecie wszystkiego co gram bo jestescie glupi jak but.

Gość gość
Jesteś ograniczony i nie trafia chyba do ciebie, że gra na bębnach to nie szczyt osiągnięć ludzkości ani nie predestynuje do wielkości. Jakbyś obracał się wśród normalnych ludzi to być zauważył że pełno jest ludzi z pasjami, jak malarstwo, granie na czymś i mają smykałkę do wielu rzeczy. Niestety jednak nie miałeś takiej okazji, bo głąbie masz tylko podstawowe wykształcenie i siedzisz w jakiejś dziurze w anglii.

Typie ty kvrwa idioto sam jestes ograniczony patalachu :D. Wali mnie jakies malarstwo czy rzezbiarstwo :D a lapy mam wyksztalcone bo sie sam ksztalcilem a nie to co ty cale zycie szkola i chvja z tego masz a ja chociaz moge sie podczas grania przeniesc do innego swiata, swiata ktorego ty nigdy nie doswiadczysz smieciu