Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA JAKO MOJA ŻONA TO MOJE NAJWIĘKSZE

Polecane posty

Gość gość

MARZENIE

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39

Gość gość
To coś zrób aby to marzenie spełnić :D

Gość gość
no ale co ja mogę zrobić? :( nie siedze w jej głowie, w jej sercu, nie nakaże jej by mnie kochała, by jej na mnie zależało itp :(

Gość gość
a ukraść jej konto i wypisywać bzdury to łatwo ci przyszło

Gość Miłości pragnę
bo byłem głupi i zdesperowany, miałem wyż depresji, wszystko mi się w życiu waliło:( ale teraz już jestem sobą i wszystko mi się prostuje, wiem że ją zawiodłem ale gdyby tylko dała mi maleńką szansę przekonałaby się że jednak jestem coś wart, nigdy bym już jej nie zawiódł, kochałbym i szanował bardzo mocno. My oboje potrzebujemy miłości i ja i ona, to ona nadałaby wreszcie sens naszym życiom, naszym istnieniom... Póki co jest pustka, trwanie w pustce i wegetacja... I na świecie tak naprawdę nie liczy się nic innego, żadne tam pozycje zawodowo społeczne, żadne pieniądze samochody wille z basenami nie są w stanie dać takiego szczęścia jak MIŁOŚĆ :) Wtulić się w jej ramiona i odpłynąć, to by była najszczęśliwsza chwila mojego życia, niczego tak cudownego nigdy niestety nie przeżyłem :( Nie trzeba nic więcej, tylko Ja Ona, przytulić, popatrzeć w jej piękne oczy i czas się zatrzymuje, chwilo trwaj... życie jest piękne, ale z Nią, bo samotne życie to katorga i wegetacja :(

Gość gość
nie wyszło po prostu... szpital się skończył, Ona była z daleka, zresztą ona ogólnie miała depresje poważną przez swojego byłego i ma awersje do facetów, przyjaźń tak, ale nie chciała nic więcej, więc ja stwierdziłem że nie chce nic, bo nie potrafiłbym się z nią tylko przyjaźnić, wolałem to zakończyć i urwać kontakt.

Gość gość
ehh :(

Gość gość
przemek ale czy nie byłoby fajnie? Ja z Patrycją, Ty z Agnieszką :) może byśmy się nawet spotkali gdzieś wtedy w czwórke na kawke, pogadalibyśmy sobie itp fajnie by było...

Gość Neptyk
A potem byś ją gonił z siekierą psychiczny furiacie

Gość gość
no pewnie Neptyk, psie ogrodnika co sam nie zeżre i drugiemu nie da, już ja dobrze wiem jak ty ją przeciwko mnie nakręciłeś manipulatorze... ale Bóg Cię kiedyś osądzi za to ;) On wie co ty robisz i wie też że ja żadnych złych zamiarów wobec Patrycji nie mam, chciałbym tylko z nią być, kochać ją, wspierać, spędzać z nią czas, iść z nią przez życie, być razem na dobre i na złe i wiem że jeśli Pan Bóg też tego chce dla nas to mimo wszystko mimo takich gnid jak ty Neptyk, takich wichrzycieli którzy mieszają wokół nas - to i tak będziemy razem, jeśli taka jest wola Pana Jakoś przez pare ładnych miesięcy gadaliśmy z oszką na fb i było super, a wiesz czemu? bo ciebie i innych zawistników tam nie było... a teraz ładnie się pożegnam bo musze gdzieś iść, a poza tym nie mam przyjemności z tobą rozmawiać

Sam szatan wysłał mnie z misją aby was rozdzielić :D Bóg mi nic nie zrobi

Gość gość
Neptyk i grubas księżniczka to se są pedały hehe

Gość gość
Sryk jak dobrze, ze trace zasięg :D

Gość gość
jaki zasienk?

Gość gość
Hejka :)

Gość gość
michałromantyk to michał121212?

Gość gość
oszkaa daj szansę smakoszowi ale powiedz że jak tylko raz zrobi coś nie tak, albo da ciała, rozczaruje cie swoją postawą czy słowami to koniec, ale szanse każdy zasługuje :)

Gość gość
psychol niech sie leczy to jest szansa jego Jaka laska umowi sie z pier.... na glowe gosciem

Gość gość
I wanna be with you my darling ❤️

Gość gość
Jak można kochać zdjęcie? :D

Gość gość
wali kapucyna do niego

Gość gość
Czuje zauroczenie twoją osobą, ale wiem że gdybyś tylko dała nam szansę, gdybyś chciała się spotykać to zapewne przerodziłoby się to w prawdziwe poważne uczucie :) Chciałbym móc do Ciebie jeździć, na początek spotykalibyśmy się co weekend, a po jakimś czasie gdyby wszystko się fajnie rozwijało to przeprowadziłbym się by być bliżej Ciebie ;) Chciałbym żebyśmy dali sobie taką szansę, byśmy się spotkali, porozmawiali szczerze, zaczęli od nowa, ale na poważnie jak dorośli ludzie a nie dziecinnie jak dziec***isząc przez internet. Spotkania, telefony, rozmowy na skype z kamerkami. Wystarczy że otworzymy się na siebie, że będziemy się poznawać a uczucie przyjdzie samo. Czasu mamy dużo, nikt nas nie goni, ale czy w ogóle zaczniemy się poznawać, spotykać? Ja bym chciał, a Ty?

Gość gość
jiżi raszka