Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młody chłopak może się interesować dużo starszą od siebie babką?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam kolegę na roku, którym jestem bardzo zainteresowana.jesteśmy w innych grupach, ale razem na roku. Bardzo mi sie podoba on, choć jest dość wycofany, jednak spędzamy ze sobą sporo czasu na różnych zajęciach. Ostatnio próbuję mocno sie do niego zbliżyć i zauważyłam, ze on się dość mocno kręci przy jednej pani dr. Zapisuje sie na wszystkie jej zajęcia, ciągle z nią gada, często widziałam też jak z nią gdzieś chodził albo wychodził od niej z pokoju. Jej mąż pracuje na innym wydziale i często są razem widywani, więc raczej ona nie ma z nikim romansu. czy myślicie ze on może być nią zainteresowany jako kobietą?

Gość gość
Babką 60 lat? Tak jak swojej babci nie ma? :D albo liczy na bonusy z tej znajomosci :D

Gość gość
No nie, taką z 35 - 40 lat. Nie wiem dokładnie ile ona ma lat.

Gość gość
Tak- jak najbardziej może.

Gość gość
To w takiej sytuacji walczyć o niego czy go sobie odpuścić? W sumie to co on w niej widzi? My mamy po 21 lat

Gość gość
Może i ma w tym cel jak ona na tej uczelni wykłada. To już wiesz z jakim cwaniakiem masz do czynienia.

Gość gość
Walcz o niego.

Gość gość
Tak, wykłada na tej samej uczelni. No właśnie on sie uczy jej przedmiotów. Nawet zagrałam raz tak, ze zaczęłam go prosić o pomoc, ze sobie nie radzę i on naprawdę to umie, bo mi tłumaczył. Chodzi na wszystkie dodatkowe zajęcia - ona prowadzi takie zajęcia dla chętnych. Tam jest sporo chętnych, bo to sa fajne zajecia, ale on sie zawsze do wszystkiego zgłasza. Kurcze, ona mogłaby być jego matką :o

Gość gość
No tylko nie wiem jak. zapisuję sie na te same zajęcia co on. Wyciagam go na różne imprezy, na ogół mi odmawia.

Gość gość
Po prostu chce mieć dobre oceny ityle. Zawalcz o niego.