Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Możecie polecić jakieś dobre miejsce a`la spa+masaż w warszawie? Zbieram opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2017 a`la spa? korzystanie z przegladarki nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2017 jaka pani sympatyczna.. to nie chodzi o przegladarke tylko o miejsce ktore jest warte odwiedzenia, przegladarka prawde ci powie ile i gdzie sa takie salony, ale nie wszystkie miejsca maja przydzielone opinie google etc wiec sie czlowiek pyta, chodzi mu o sprawdzone miejsce. trudne do zaczajenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2017 chodzi mi o masaż prostaty z wystrzałem....czyli z niespodzianką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylucha 0 Napisano Styczeń 16, 2017 matko! kiedy ludzie na tym forum się nauczą, że jak nie mają nic do powiedzenia, to lepiej się nie wypowiadać? Salon masażu kochana, to w Warszawie nie lada gratka :) Ja co prawda z Warszawy nie jestem, ale czasem odwiedzam moją przyjaciółkę tam i tym razem wybieramy się do Paradizzo, dostała od męża w prezencie masaż dla dwojga. Z chęcią napiszę, czy mi się tam podobało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 klub łaźnia. to nie tylko sauny, ale świetne masaże i kosmetyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2017 @sylucha, będę bardzo wdzięczna za opinię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panikasia11 Napisano Styczeń 18, 2017 lomi lomi w paradizzo - to ja się poddaję i nawet jakby mnie torturowali to nigdzie indziej na niego nie pójdę! 100% profeska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2017 a inne masaże, lub inne miejsca? na pewno jest ich więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylucha 0 Napisano Styczeń 22, 2017 veni vidi vici :-) i z czystym sercem polecam :) Panie w ogóle nie były zdziwione jak powiedziałysmy, że nam mąż wykupił pakiet dla pary :P wybrałyśmy Shiatsu i Hilot tutaj są opisane: http://paradizzo.pl/oferta/ ja jestem kupiona, będę tam wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 wielkie dzięki Sylucha! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 Studio sante ja moge polecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2018 A bylas moze na aquacyclingu u nich, albo wiesz cos o nim? Bo powaznie sie zastanawaiam czy nie zafundowac bratu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 Aquacycling mega. Ale ja bardziej yonelle lubię i sauny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lwhfff Napisano Listopad 23, 2018 Ganbankyou w SANTE to najlepszy zabieg jaki miałem w życiu, polecam serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2018 No bo sante to, mam wrażenie, już inny poziom trochę niż większość spa czy salonów masażu w warszawie. Bardziej ekskluzywnie, czyściej i przyjemniej po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 W Sante to masaż balijski jeśli już, innego co prawda nie próbowałem, ale wiem że ten u nich jest na najwyższym poziomie dlatego nawet sie nie zastanawiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 https://www.loveskinclinic.pl/ Tutaj robią świetne masaże. Byłam u nich kilka razy i zawsze byłam zadowolona.Do tego maja rozbudowany gabinet kosmetyczny dlatego czasami spędzam tam cały dzień ale wtedy jestem jak nowo-narodzona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rajderndb Napisano Grudzień 1, 2018 Najlepszy masaż w studio sante uzdrowisko serio polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alvaro33333 Napisano Grudzień 1, 2018 Na masaże tylko studio sante w Warszawie nie ma lepszego uzdrowiska serio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Masaże w sante są genialne, polecam każdemu, szczególnie takimi gorącymi kamieniami, nie pamiętam jak to się nazywało dokładnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luigii Napisano Maj 29, 2019 masaz lomi lomi tez jest rewelacyjny ale i masaz tantryczny. Tego ostatniego spróbowałem będąc niedawno w Krakowie w Studio masazu Unity Point, naprawdę mega relaks www.unitypoint.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczka Napisano Sierpień 13, 2019 Idź do Melitusa, do Sebastiana- jest rewelacyjny. Chodze tam raz w miesiacu. Zawsze po tym masazu czuje sie jak nowo narodzona.... maksymalny relaks dla ciala, duszy, w trakcie czuje doslownie jak miesnie sie rozluźniają i odpływam :D pan Sebastian robi rozne rodzaje masazu, przewaznie chodze na limfatyczny, bo przy okazji dobrze dziala na rozstepy. Ostatnio polecil mi masaz banka chinska, to tez pomaga przy rozstepach- umowilam sie na to na kolejna sesje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość 0 Napisano Sierpień 13, 2019 Dnia 12.01.2017 o 15:22, Gość gość napisał: Możecie polecić jakieś dobre miejsce a`la spa+masaż w warszawie? Zbieram opinie :) https://fireaff.pl/link/1039/45838383 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sofia Napisano Październik 6, 2019 Ludzie tutaj https://swiatyniadakini.pl/ Nadal nie moge uwierzyć w to jaki ten masaż był piękny i odprężajacy. Śpiewajaca masażystka , orientalna atmosfera , profesjonalny masaż. Czuje, że trafiłam w dobre ręce. Znalazłam moje miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yustynka 0 Napisano Czerwiec 30, 2023 Jesli chodzi o masaze, to Radziwie w Warszawie, jest salon Ayu masaze balijskie tajskie, jak dla mnie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach