Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

pomocy znowu mam lęki przed podjęciem pracy

Polecane posty

Jestem o krok od podjęcia pracy a znowu chce się wycofać!!! Znowu mam lęki i ta niepewność czy aby na pewno dam radę ! Najchętniej nie podjelabym tej pracy! blokuje mnie myśl, ze więcej strace niż zyskam! Pomocy znowu mnie to dopadło

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39

Gość gość
włącz sobie na youtube :)

Zawsze czuję ten niepokój, zawsze. Jakiś irracjonalny lęk. Obawiam się np. że ludzie będą się na mnie denerwować, że będą patrzeć z góry, że się pomylę w czymś. Najlepsze jest to, że skończyłam studia techniczne :D i nigdy nie podejmę pracy w zawodzie, bo uważam, że sobie nie poradzę, przerasta mnie to. Przerasta mnie praca w fast foodzie, a co dopiero gdzieś w poważnej firmie :O :( chyba, że byłby tam jakiś normalny, lagodny szef, ale to niemożliwe.

OK, zrobię to, dam radę 🌻 i wygram ten rok, przysięgam. Pierwszy krok juz zrobiłam, zerwanie kontaktu z byłym, z tym podłym katem, który zrujnował mi psychę.

Gość gość
Psychike to ci ojciec z matką zjepali, jesteś DDD - dorosłe dziecko z rodziny dysfunkcyjnej, to jaka jesteś teraz ma ścisły związek z tym jakie miałaś dzieciństwo, jaka była atmosfera w domu, jak byłaś wychowywana, jakie były twoje relacje z rodzicami itd itp Powinnaś podjąć terapie Studzia a zaburzenia lękowe też da się leczyć (farmakoterapią i psychoterapią)

Gość gość
Pokonaj jeden albo kilka a wygrasz,.

Gość gość
Lek przed śmiercią pokonaj i baddz na miejscu.

Gość gość
A Wygrasz.

Gość gość
Kato wyloguj się i zrób z nimi porządek.

Gość gość
Krva w/g kafeteryjnych standardów i mądrych głów tego zjepanego forum powinno sie zapiertalać do psychiatry dwa razy w tyg na terapie i kozetkę i chodzić przymulonym i bladym po tropach biorąc do tego rent :O:O Nie ma nic lepszego jak wyjście z domu do ludzi i to powtarzam!

Nie, to ex zjepał mi psychę! Rodzice tez nie są święci, ale jakoś normalnie funkcjonowałam, nie bylam taka strachliwa jak teraz. A on...on mnie wykończył! A dlatego, że zaufałam mu kiedyś na tysiąc procent, był dla mnie wszystkim! Powierzyłam mu swoje życie, problemy, radości i smutki. A to co on zrobił w 2016 roku mnie wbiło w dól. Sprzedałby mnie za parę stówek. Oszukiwał mnie na hajs, wystawiał na niebezpieczeństwo, olewal tysiace razy! Traktował jak śmiecia! Wykorzystywał moją dobroć i to, że zawsze byłam gotowa mu pomóc! To się na maxa zaczęło od kwietnia! Tyle razy miałam ataki paniki przez niego, gapiłam się w sufit i czułam jak moja dusza umiera!! Bo umarła.. jestem tylko ciałem! Zaufałam osobie, która wyroochała mnie na wszystkie możliwe sposoby. Rodzice jacy są tacy są, ale nigdy nie zostawiliby mnie w potrzebie! Nie wypieli by d**y jak on! Zawsze by mi pomogli, cokolwiek by się działo! A ta menda sprzedałaby mnie, wymieniłaby mnie na mamonę. Dlatego po tych przejściach nie mam zaufania do ludzi.

I kiedyś w kłótni powiedział: "To ja rozdaję karty! To ode mnie zależy wszystko!" Jak prawdziwy diabeł!! On ma manię wyższości! Jest genialnym aktorem i manipulantem! Jest tylko marionetką w rekach samego belzebuba!

Gość gość
ten h/u/j nie był wart takiej cudownej dziewczyny Mam nadziję Studziu że Pan Bóg postawi na twojej super faceta który będzie Cię traktował jak damę, bo na to zasługujesz :)

a zaburzenia lękowe też da się leczyć (farmakoterapią i psychoterapią) No ja bym powiedzial da sie, a w moim przypadku zajelo to 10 lat nim nie zglupialem po satoriii w nembutsu za sprawa amida butsu i demonow, co ja mam zrobic? :) :(

Zreszta wsztyscy sa w 95 % Nieswiadomi a ja zaostaje ostatnim Bogiem a wam sie tu dobrze pozyje xd

Ja pokonalem swoj lek przed smiaricia i zbawilem sowje Ego dzieki temu zostalem oswiecony i samourzeczywistniony wraz Z Brahma i , mowie Ci zrob cos podobnego ,a wszystko zniknie wraz z cala Iluzja pola Akasha.

Tylko uwazaj na nature wszystkiego wewnatrz Ciebie to Swiat Atmana P. a nie Twoj. :)

Zreszta w kazdym pokoleniu mamy Wojne Niedlugo zostaniesz zgladzona. :O :(

Tak lub nie tak Wynika z praw Fizyjki Kwantow i pol wszechrzeczy a szystko co mowie jest prawdziwe w 50 % a ,a czasem 100%. Jako Brahma tak jest, a wasze iluzje sa Smieszne dla Sily Wyzszej. :classic_cool:

Na Aranech waszych walczacych snow tak bywa. to sen we snie. na wojnie. Atmana P. :O :(

Gość gość
akimke ale nie każdy obsztukany jest w buddyźmie, a Kato ma racje, że praca to pewna forma terapii w takich przypadkach.

Zbawiajac swoja dusze poprzez Oswiecenie widzi sie oczyma Boga te zycie i opetanie przez Akasha, V, i innych to Zart, w Nembutsu. w czyms co nazywa sie nielokalnie MY, i Nie MY,., Maja. amen.

A ludzkosc na ziemi jest obdarzona czym wyjatkowym szansa na zbawienie, dzieki swiiatu Atmana P. i nikt nie zdaje sobie z tego sprawy . ;)