Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamatu

Czy jest ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość Kamatu

Ogólnie trochę dziwna sytuacja.. A więc pierwszy raz mój partner tak miał i sam był zdziwiony może to było spowodowane jego grypą. Uprawialiśmy seks bez gumki tzw seks przerywany.. Wyciągnął miał minimalny wytrysk.. Reszta mu się "cofnęła" robiliśmy to dalej.. Sytuacja się powtórzyła. Czy myślicie , że mogło mu pocieknąć we mnie i nie poczuł? Czy jest ryzyko ciąży? Dodam, że to 17dc

Skoro bawicie się w seks przerywany, to trzeba brać pod uwagę ciążę. Miał wytrysk, wszedł znowu w ciebie, więc tak czy owak wprowadził w ciebie plemniki. Ryzyko jest.

Gość gość
ty sie jeszcze pytasz , jasne ze jest ryzyko

Gość gość
Według mnie niekoniecznie..

Gość gość
Oczywiście, że jest ryzyko. Podejrzewam, że mogłaś nawet mieć dni płodne. Nie wiem jak można być tak nieodpowoedzialnym i jeszcze pytać na forum, czy jest ryzyko.. Biologii w szkole nie mieliście?

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email Zaufania k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .pl w w w. n e t p o r a d n i a .pl 58 6 915 915 Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość gość
Głowa mnie boli jak czytam takie rzeczy ! Zawsze jest ryzyko, gdy uprawiasz seks przerywany ! Dlatego ktoś mądry wymyślił prezerwatywy, tabletki, wkładki, plastry i etc. Zainwestujcie antykoncepcje ! Ludzie ...