Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresje, nie myje się, jem w łóżku i prawie się zeszczałam w łóżko

Polecane posty

Gość gość

nie mowcie mi zebym poszla do psychiatry bo bylam juz bralam leki i gowno mi pomogly huj z tym wszystkim niech mnie ktos zabije

Gość gość
czemu masz depresje

Gość zoeeeee
Leki muszą być dobrze dobrane. Czasem trzeba próbować - jak nie jedne, to drugie albo trzecie. Sama przez to dobieranie leków przeszłam, ciężko było, ale teraz mam te właściwe i mimo depresji żyję i funkcjonuję. Uszy do góry :)

Gość gość
that my husband nie bierze proliver und pfizer blue pills

Gość gość
ale na kafe dasz rady pisac X nie masz depresji jestes zwyczajnie leniem i brudasem :D

Gość gość
a kto dzis nie ma depresji?sama ja mam ale wstaje,myje sie i z*********m caly dzien,i to jest najlepsze lekarstwo.a leki od doktorkow to gowno.trzeba miec cel w zyciu i silna wole.zadne leki mi nie pomagaly,wrecz pchaly w wieksze doly.tylko moj upor dal efekty.powodzenia.

Gość gość
kiedy mi wylizesz?

Gość gość
Psycholog pomoże.

Gość gość
To przestań jeszcze jeść i pić , nie musisz wtedy wstawać z łózka.

Gość gość
Miałeś mi coś dać,!!

Gość gość
Ale ignoracja... kazdy ma inne przezycia jak i rozny stopien depresji. Ty masz bardzo lagodna depresje skoro wstajesz, masz cel i robisz wszysko. Ludzie z bardzo ciezka depresja po traumatycznych przejsciach potrafia lezec patrzec sie w sufit godzinami, nic nie ma dla ich sensu, nie maja calu bo po co skoro nic nie ma sensu? Sa wyprani z uczuc, albo bardzo smutni, mysla tylko o smierci. Sa osoby co nienawidza siebie tylko o tym mysla, osoby z roznymi fobiami dla ktorych ciezko wyjsc nawet do ogrodka. To ze ty tak nie masz i cos potrafisz to nie znaczy, ze kazdy. Nie ty np. Bylas gwalcona i bita w wieku 6 lat. Zastanow sie zanim cos napiszesz bo twoja wiedza zamyka sie w twojej egoisycznej glowie

Gość gośćejjo
Gość 1:24 - zgadzam siě z Tobą!

z kim mieszkasz, skąd masz kasę, jakie leki (ja się nie znam, ale może ktoś), czy to był Twój pierwszy i ost. psychiatra, czy stwierdził, że leki do ostateczność, czy proponował psychoterapię czy innych lekarzy, kiedy Ci się to zaczęło i w jakich okolicznościach.

Gość Landrys
Czego to kobieta nie zrobi, by przyciągnąć uwagę... :o