Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swietny wpis Evy Minge

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie zaznaczam grubym tekstem NIE JESTEM ZWOLENNICZKĄ ,NIE SYMPATYZUJĘ Z ZADNYM UGRUPOWANIEM POLITYCZNYM . Nie znam sie na polityce ale mam takie refleksje po ostatnich wtopach opozycji do aktualnie rządzącej partii .... Otóż lepiej mieć zarzuty braku konta w banku i kota za partnera życiowego jak gustować w cudzych żonach /mężach . Średnio wypada lider ,który nie płaci na swoje dzieci a zbiórki publiczne sympatyków ruchu na jego rzecz traktuje jako zródło osobistego dochodu . Czy chcemy czy nie,to kot plus brak pędu do gromadzenia dóbr luksusowych bardziej przemawiają do wyobraźni mas w kwestii czystej idei jak kodowanie pod tą ideą wolnego państwa niewoli własnych potrzeb i chuci . Taka refleksja i propozycja ,by opozycja moze kupiła sobie kota zamiast koronować kolejno głowy liderom cierniową koroną .....niestety okazuje sie po czasie ,ze cierni brak a we włosach rozkwita róża...całkiem dobrze nawożona . Fałszywy prorok co wino w wodę zamienia lub wypija je sam nie porwie narodu . Naród bowiem głupi nie jest . Subiektywnie i poza polityką....jako wlascicielka dwóch kotów

Gość gość
Mądra kobieta :)

Gość gość
Jeszcze jedno .....kochani nie zachowujmy sie jak Polacy po dwóch rożnych stronach barykady ......jestesmy po tej samej stronie . Nauczmy sie jednak zdrowej oceny tego co jest nasze a szwankuje .....ja potrafie powiedzieć "dałam ciała ,przepraszam " . Uczyłam sie tego ....nie jest to proste ale jak nawalam to sypie glowe popiołem . Nie można byc liderem czystych rąk mając niezapłacone alimenty ! Na dzieci .....pracować wpierw na chleb dla własnych dzieci a potem na barykady . Nie chce przywódcy który ma w d....e swoje potomstwo . Czepiamy sie kota u lidera rządzących a nie czepiamy sie braku opieki nad własnymi dziećmi . Gdzie logika ???? Zapomnijmy o nazwiskach i partiach . Pisze o zjawisku . Osobiscie nie udźwignęłabym żadnej partii ruchu społecznego itp wiec grzebie sobie tam gdzie potrafie i tam gdzie daje radę .

Gość obecny
wiadomo , źle się czuje 'opozycja' i teraz ma katar , są przeziębieni i szukają dobrego doktora na 'katar' , szukali i znaleźli na chwilę Mateusza Kijowskiego i liczyli , że znajdzie sposób na wyleczenie 'kataru' , nawet na jego rachunek bankowy przesyłali środki finansowe aby wyleczył cudnie z 'kataru' a Kijowski brał forsę i tłumaczył 'tłumowi' , że na wyleczenie 'kataru' należy przesyłać więcej środków finansowych i trzymajcie się mnie to wygramy z PiS i do boju ! a co zrobił Petru ? uczeń Balcerowicza , który 'mistrzowi' nosił teczkę na zajęcia z ekonomi teraz uważa, że P0srańce NIE sprawdzili się w trakcie blokowania 'mównicy' w Sejmie i Schetyna uciekł na drzewo przed PiS , Petru ma kuupę racji w tym ustępie ! przecież P0srańce i Schetyna mogli wypożyczyć z ogrodu zoologicznego zwierzę , które się nazywa 'skunks' i zdenerwować skunksa i wpuścić skunksa do SALI KOLUMNOWEJ i by było z głowy na pół roku , blokada Sejmu na pół roku , wszystkie meble do wymiany , smród i tyfus , P0SRAŃCE znowu bez wyobraźni są !