Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Potrzebuję pomocy . Jestem z facetem od 5 lat nie mamy ślubu , mieszkamy razem, mamy dziecko . Ale nie o to chodzi. Nadszarpnal moje zaufanie tym że jak byłam w ciąży pisał i spotykał się z inna dziewczyna . Mówił że między nimi do niczego nie doszło ale widziałam ich wiadomości po których widać było że coś między nimi jest. Wybaczylam mu , mówił że usunął konto którego nie usunął i znów pisali tyle że nic tam takiego nie było prócz co słychać itp. To on zaczynał wszelkie rozmowy jako pierwszy. Dodam że drugim razem ona już miała chłopaka . No i znów rozmowa na ten temat a on twierdził że to nie jego konto i Itp. Teraz znów ma chyba jakieś inne konto . Do jego telefonu nie mam dostępu bo ciągle nosi go przy tyłku. Mam dość tego coaglego domyslania sie chce zacząć normalnie żyć pomóżcie mi bo to niszczy mnie i naszą małą rodzinę . Ciagle sie czegos doszukuje próbuje odgadnąć hasla i w ogóle chce z tym skończyć ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach