Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieudany pierwszy raz, jestem za ciasna!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, sprawa wygląda następująco. Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym Szkotem, mam 22 lata, jestem dziewicą i zdecydowałam się z nim stracić cnotę. Wszystko było dobrze, gra wstępna, prezerwatywa, czułam się gotowa ale jednocześnie bardzo się bałam i byłam zestresowana. Kiedy zaczął we mnie wchodzić czułam taki okropny ból, że wycofałam się, przestraszyłam,powiedziałam że nie jestem gotowa. Na to mój wybranek zrobił mi awanturę, że mogłam mu powiedzieć przed pieszczotami że chcę zaczekać a w takim momencie to go upokorzyłam. Stanęło na tym, że mamy dać sobie czas na przemyślenie tego ale nie wiem czy będę mogła mu zaufać po takiej reakcji. Bardzo go lubię, ale oczekiwałam że mnie zrozumie zamiast myśleć tylko o sobie..

Gość średniolatek
Nie ma ciasnych kobiet, tylko źle "rozgrzane"

Gość gość
Ale provi. Zadna kobieta tak by nie napisala, 90 proc pisal to zboczuch facet, tudziez inny trol . Nawet porzadnego prova juz nie umiecie wymyslic

Gość gość
Nie wybieraj dużego bo będziesz mieć mało wyboru i raka. Niech tak zostanie. Po to są te różnice, żeby się dopasować

Gość gość
Widać skupiony jest wyłącznie na sobie i nie pomyślał, że dla cześci kobiet (chyba nawet większej części) pierwszy raz to nie jest bułka z masłem i niestety trzeba trochę bardziej technicznie do tego podejść, niż kierować się samą chucią. Jak mówisz facetowi "sory boli mnie", a on robi awanturę i pieprzy coś o upokorzeniu to naprawdę żałosny jest. Co ciekawe - podczas każdego seksu może kobietę zaboleć bo np. będzie mieć nadżerkę czy cokolwiek. i co, on wtedy też się będzie obrażał? Kieruj się intuicją, skoro masz do niego wątpliwości to na razie daj sobie z nim spokój. Bo to bardzo źle wróży na przyszłe współżycie, gdzie będzie miał gdzieś Twoje odczucia i potrzeby.

Gość gość
to trzeba bylo dupsko wypiac

Gość gość
ciasna cipka to marzenie mężczyzn, jakby dobrze wylizał to wszedłby

Gość gość
zapraszam rafaellloooo@wp.pl

Gość jestem gość
Ma zupełny brak szacunku dla Ciebie. On upokorzony? To jakiś cham i tyle. Olej go. Nie zdał egzaminu. Jesteś dla niego przedmiotem a nie podmiotem, zwłaszcza przy pierwszym razie.