Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytylam w 2 mce 10 kg

Polecane posty

Gość gość

masakra:( a najgorsze ze jadlam zupelnie normalnie bez szalenstw, tak zak zwykle ... :( dzis bylam robic hormony, ale juz wiem ze tarczyca ok. (wczesniej badalam razem z usg) co to moze byc? dodam ze mam tez jakby podwojne widzenie, taka poswiate i czesto stany lękowe. :( moze rezonans?

Gość gość
A cukier w normie?

Gość gość
Albo po prostu kłamiesz, że jadłaś normalnie i jakbyś z ręką na sercu to podliczyłą to by się okazało, ze zjadałaś 3-3,5 tys. kcal. Oczywiście, ze się pobadaj - ale tak szczerze pomyśl co jadłaś, ile się ruszałaś itd. Nie musisz tu iść w zaparte, ale tak sama przed sobą pomyśl. Bo jednak 95% ludzi tyje dzięki samemu sobie, a nie przez choroby.

Gość gość
Może cukrzyca, może hormony, może metabolizm padł. Jest zima, może mniej się ruszałaś ???

Gość gość
Nie, naprawdę nie. Mniej wiecej liczylam, i powyzej 1700 na pewno nie jadlam. W ogole nie jem wieprzowiny, slodyczy tez nie za duzo. Nie wiem czy byl dzien gdzie bym dobila do 2000 :( cukier jeszcze nie wiem, bo w poniedzialek odbiorę wyniki. hmm ruchu tyle co bieznia 2 razy w tyg po 40 minut, moze malo ale nie na takie przytycie raczej. aha, i ważę 68 kg przy 171 cm, a wazylam ok. 58-59. 3 lata temu się odchudzałam ale ciągle utrzymywalam wage. organizm powrocil do starej wagi czy cos? no nie wiem..

Gość gość
to ma byc smieszne, takie wyssane z palca glodne kawalki?

Gość gość
słucham? smieszne? mnie to nie bawi

Gość gość
Ja przytyłam łącznie 15 kg choć w o wiele dłuższym czasie, potem 6 kg schudłam i tak zostało jak na razie. Zima jest, może Ci się coś odkłada , a na wiosnę schudniesz Poza tym w dalszym ciągu wagę masz prawidłową Patrycja