Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrmaz

Uwaga przeczytajcie proszee

Polecane posty

Gość Piotrmaz

tam mam do wszystkich ogromną prośbę. Mam żonę w ciąży oraz dwoje dzieci w wieku 15 i 7 lat żona od dwóch dni ma grypę i jest w 6 miesiacu ,córeczka też ma wirusa i goraczkuje. Wcześniej pracowałem w Anglii ale zjechałem do polski bo skończył mi sie kontrakt i nie dotrzymanoano warunków jakie miały być chodzi mi o kwestie finansowe teraz pracuje na budowie i zarabiam 1700 zł miesięcznie i do tego jeszcze nieraz muszę czekać na pieniądze bo nie zawsze pracodawca ma żeby wypłacić nie pobieramy 500 plus na dzieci ze względu na to że pracowałem w Anglii i z tamtad nasz urząd musi pobrać informacje czy pobieranej tam jakieś świadczenie a co jest w tym tragiczne to to że wniosek złożyła żona o 500 plus w czerwcu 2016 i do tej pory to trwa co jest chore ale w takim kraju żyjemy i nic na to nie można poradzić dzwoniąc do urzędu za każdym razem słyszę tylko że trzeba jeszcze czekać az przyjdą dokumenty z angli. Mam ogromną prośbę do wszystkich jeśli ktoś może mnie wspomóc finansowo to będę bardzo wdzięczny nie zależy mi na tym by sobie przez to polepszyć poziom życia tylko nie mam na wykupienie recepty dla żony i dziecka jest to bardzo przykre dla mnie że muszę wten sposób prosić ludzi o pomoc ale niestety nie mam pomysłu rodzina na tyle co mogła to wcześniej pomogla. Mam nadzieję że znajdą się osoby o dobrym sercu i pomogą liczy się każda Złotówka . Bardzo proszę o pomoc lub jeśli ktoś mi jest wstanie pomoc to może jakieś portale gdzie można by napisać o pomoc podam nr konta dla tych którzy są wstanie pomoc serdecznie dziękuję Piotr Obiegło nr konta 81249000050000400025275231

Gość gość
Zrobiony przelew pozdrawiam

Gość gość
i tak oszuści zbijają kasiorę :D aż dziw że ktoś się jeszcze na to łapie oj gościu ile już razy wypisujesz podobne bzdury na kafe i podajesz konto

Gość gość
Ludzie nie nabierajcie się na to..niech Ci cholerny cwaniaku będzie wstyd ze naciągasz ludzi którzy jeszcze mają serce. Chociaż raczej wstydu nie masz..pieprzony żebrak

Gość gość
Za dużo takich histori to oszustwa. Jest mops, caritas, zasiłki, dodatki,a jak robiłes a anglii to gdzie kasiora?

Gość gość
Jak moge cofnac przelew pomocy? Niby to tylko 100 zl,ale jesli oszust to chce z powrotem

Gość Piotrmaz
Nie jestem żadnym oszustem i ani naciągacze i nie jest mi z tym dobrze że muszę prosić w ten sposób o pomoc . Nie można traktować wszystkich jedna miarą dziękuję każdemu za pomoc i naprawdę nikomu nie życzę takiej sytuacji. A osobie co napisała o Mops Caritas itd to proszę się dowiedzieć najpierw lub spróbować starać się o jakąś pomoc wówczas zobaczy pan jak to naprawdę jest a potem się wypowiadać .Nie prosił bym o pomoc jeśli był bym sam ale nie jestem mam dzieci i jeszcze jedno w drodze więc poprosiłem o te pomoc . Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc

Gość gość
Przelalam panu 10 zł więcej nie jestem wstanie pozdrawiam

Gość gość
Kolejna bajka, która lata po różnych stronach internetowych.

Gość Piotrmaz
Dla Pana to może bajka dla mnie i rodziny to nie jest bajka nie traktuj cię wszystkich jedna miara

Gość piotrmaz
dziekuje za przelanie 10 zl ale niestety nic nie dotarlo ,naprawde nie jestem zadnym naciagaczem i prosze panstwa o pomoc

Gość gość
Aż ręce opadają, że ludzie są takimi naciągaczami. Nawet jeśli zarabiasz 17oozł, to zapomniałes o dwa razy +500 na dzieci, o dodatkach wyrównawczych, o chorobowym i o funtach no bo przecież w Anglii pracowałeś :) to chyba coś zaoszczędziłeś :)

Gość piotrmaz
To prosze dokładnie przeczytać post jaki umieścilem jesli mial bym 500 + to moze byc pan pewny zebym nie prosil o pomoc

Gość piotrmaz
To prosze dokładnie przeczytać post jaki umieścilem jesli mial bym 500 + to moze byc pan pewny zebym nie prosil o pomoc

Gość gość
piotrmaz, to ja poproszę screeny aktów urodzenia twoich dzieci (oczywiście nazwisko zamaluj) i screen twoich aktualnych dochodów jak i papier że żona jest w ciąży. Wtedy przeleje nawet i ja kasę, ale póki co mam cie za naciągacza. Udowodnij że piszesz prawdę, to potraktujemy cię inaczej.

Gość Marta G
Przelałam panu 500zł, wiem że to niewiele ale na początek powinno wystarczyć.

Gość gość
Uwaga sami sobie podbijają posty.

Gość gość
Znowu próbują kogoś nabrać.

Gość gość
Gdzie moderacja i dlaczego nie usuwa takich postów.

Gość gość
Przelałem pół miliona, myślę, że na dobry początek wystarczy. Pozdrawiam

Gość gość
Autorze pamiętaj że od wpłaty Marty należy odprowadzić podatek. Zresztą masz swiadomosc że na zbiórkę pieniężnej trzeba miec pozwolenie.

Gość gość
Pieniądze przelewamy na fundację.

Gość Piotrmaz
Proszę podać e-mail to prześle zdjęcia na dowód że mówię prawdę ,czasami może warto zaufać a nie odrazu każdego skreślać ,dla mnie to nic przyjemnego że muszę zebrać mam nadzieję że żadna z osób która odrazy mnie skreslakac uważając za oszusta nie dotknie nigdy taka bieda

Gość gość
Pokaż skan pozwolenia na zbiórkę pieniężną.

Gość gość
Przepisy kodeksu wykroczeń stanowią, że każdy, kto bez wymaganego zezwolenia lub wbrew jego warunkom organizuje lub przeprowadza publiczną zbiórkę ofiar, podlega karze grzywny

Gość gość
no ok ale skoro zona w ciazy to jest na L4 i dostaje i tak wyplate z wczesniejszej pracy?

Gość gość
ja przeleje Ci 50 zl jak wyslesz zdjecia recept i napiszesz co wlasnie z wyplata zony na L4

Gość gość
Na email można przesłac rózne zdjecia, kto to potwierdzi?

Gość gość
Trzeba to zgłosić.

Gość gość
Wpłacił ktoś?