Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka152

Jak sie wyleczyc z wielu dolegliwosci ktore nas dotykają ?!

Polecane posty

Chcę sie podzielić czymś co mnie uratowało od częstych bólów głowy, kości złego samopoczucia. Od długiego czasu męczyły mnie migreny pomimo mojego wieku ( mam 25 lat) były tak dokuczliwe ze czasami nie mogłam wstać z łóżka, brałam leki które pomagały na chwile a potem wszytko wracało. Zaczęłam szukać w internecie i napotkałam sie na wodę CAROL MINE która miała dobre opinie. Wodę piłam i już po 2 3 tyg zaczęłam zauważać ze lepiej się czuje, bóle zaczęły mijać aż wg zapomnilam jak wcześniej sie męczyłam .. Więc KOBIETY I MĘSZCZYŻNI jeśli zmagacie z problemami dziwnymi schorzeniami zapraszam na priv, Ja na prawdę długo szukałam dobrego środka i jestem wdzięczna ze na to wpadałam : prosze mini skrót na co pomaga Działanie CORAL MINE: – ustanawia pH płynów w organizmie na właściwym poziomie, – pozytywnie wpływa na procesy metabolizmu (wspomaga odchudzanie), układ pokarmowy, sercowo-naczyniowy, – wspomaga leczenie chorób takich, jak: choroby stawów, inne reumatyczne, – podwyższa elastyczność mięśni i stawów, – poprawia strukturę kości i tkanki chrząstnej, – wspomaga leczenie chorób onkologicznych, – reguluje ciśnienie krwi i obniża poziom cholesterolu, – wzmacnia system immunologiczny, – oczyszcza układ rozrodczy, – poprawia stan cery, skóry, włosów, paznokci, – usuwa nadmiar toksyn i wody w organizmie, odkwasza, – podnosi witalność, – zaprowadza spokój w organizmie ale i podnosi energię! Jesli ktos by sie chcial więcej dowiedzieć prosze pisć :) POZDRAWIAM !!

Gość gość
masakra, już dawno takich bzdetów nie czytałam.

Gość gość
kup sobie zestaw witamin za 10 zł i masz to samo. co ludzie nie wymyślą żeby wydoić kasę od innych.

Gość gość
Jak ktoś ma poważniejsze problemu ze zdrowiem to żadne witaminy za 10 nie pomogą,, jeśli kogoś to interesuje i dba o siebie to jak najbardziej moze sie zainteresować

Gość gość
Moja mama to Piła i tez robiła sibie z tej firmy oczyszczanie organizmu i powiem ze woda co jak co pomaga bardzo ale jej po jakiś 2 3 miesiącach było cos widac,, a oczyszczanie jak najbardziej człowiek każdy powninien sobie takie zrobic. Mowila ze takie świństwa z niej wychodziły ze az szkoda gadać ... w sumie jak nie patrzeć każdy m w sobie jakie robale

Gość gość
poprzez System Kreacji Stanu się wyleczysz ze wszystkiego

Gość MoonaLisa
Zdecydowanie wolę bardziej konkretne preparaty na oczyszczanie organizmu. Koleżanka poleciła mi ostatnio Proszek Zasadowy Langsteinera - http://www.langsteiner.eu/pl/produkty/proszek-zasadowy . Ona go stosuje jako suplement diety na oczyszczanie a także wspomagający odchudzanie. W tym roku zamierzam także zrzucić parę kilo :D Zamierzam zakupić proszek i w końcu zacząć chodzić na siłownię :P Oby nie zabrakło mi samozaparcia :D