Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stancy

Czy da się wybrnąć z tej sytuacji?

Polecane posty

Gość stancy

Czesc, Z kilka miesięcy impreza na zakończenia szkoły, na ktorej wszyscy bedą. Mimo że jest jeszcze trochę czasu, wszyscy juz szukają sobie partnerów do tańca. I tak było tez w moim przypadku. Gdzieś pod koniec listopada podszedł do mnie kolega, którego znam krótko i dosyć powierzchownie. Zapytał czy z nim nie pójdę. Pod wpływem chwili zgodzilam się, ale wiedziałam że nie jestem do tego pomysłu przekonana. Dwa dni temu moj przyjaciel zagadnal mnie czy mam juz partnera, gdy powiedziałam że tak bardzo go to rozczarowało. Chciał isc ze mna. Szczerze? Ja tez o wiele chętniej poszłabym z nim niz z tym kolegą. Do balu zostało jeszcze prawie 6 miesięcy. Czy jest jakies rozwiazanie?

Gość gość
jesteś ładna ?

Gość gość
Skoro Cię to męczy i nie masz ochoty z nim iśc, bo wolisz przyjaciela, to lepiej zrób to jak najszybciej. Jeszcze jest szansa ze tamten sobie znajdzie partnerkę.Powiedz to jak typowa kobieta - Po prostu zmieniłam zdanie, mogłeś się domyślić. :D

Gość stancy
a czy to nie bedzie grubianskie jak go tak wystawie? mimo że mu obiecywałam? czy to bedzie bardzo niegrzeczne?

Gość gość
Nie będzie. Skoro nie jesteście parą, to jest naturalne, że w każdej chwili możesz zmienić zdanie i iść z kimś innym. Powiedz mu to jak najszybciej.