Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

'Mam Ciebie tylko w głowie..

Polecane posty

Gość gość

..i to wystarczy mi, na prawdziwą wojnę nie zamierzam iść' :) Motto tego forum(?)

Gość gość
Hehe zakładają ckliwe tematy non stop ale żeby zrobić coś w rzeczywistości to setki wymówek :D Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Żyją obrazami stworzonym przez samych siebie i lamentuja i nie widać końca. Nie szkoda mi ich nawet.

Gość gość
Te tematy zakłada raczej redakcja, by naganiać tu trzodę.

Gość gość
Być może i redakcja często za tym stoi ale można też spotkać takie gdzie widać wprost że przychodzą tu pomiauczeć, rekompensują w ten sposób brak kontaktu z właściwą osobą i co jakiś czas przypominają o sobie. A nawet na te redakcyjne jest przecież odzew "podobnych" przypadków. Żenujące.

Gość gość
dziś Czasem nie da sie nic zrobic.

Gość gość
19:54 Co masz na myśli? Zawsze można coś zrobić.

Gość gość
Nie chcą się przyznać jak nisko upadli pisząc na forum zamiast do adresata. Skąd to podejście? Z tchórzostwa.

Gość gość
a ja mam tylko Ciebie w głowie

Gość gość
Widocznie nie przeżyłaś jeszcze czegoś takiego, nie wiesz o czym mowa. Wiele kobiet, ze mną włącznie, ma tendencje do zauraczania się w innym mając już partnera. Mimo że w związku jest wszystko ok, partner jest ok, to zauroczenie przychodzi i nic na to nie można poradzić. Życie już takie jest. Kwestia jest tego typu, co dalej kobieta z tym robi... Ja jestem lojalna w stosunku do partnera, nie robię głupot. Trzeba nauczyć się panować nad swymi emocjami. Tylko, że to nie jest takie proste, jakby się wydawało. Dlatego tak wiele wpisów tutaj na ten temat.

Gość gość
10.10 Rozumiem opisana przez Ciebie sytuacje ale jak sama mówisz wiesz dokladnie co robić i podejmujesz decyzję juz na wstepie. Po co więc zakładanie tych bezsensownych tematów kierowanych do wszystkich? Są tez przecież przypadki gdzie pisząc osoba jest bez zobowiązań lub twierdzi ze absolutnie nie chce być z obecnym partnerem i co robi? Pisze na forum i powiela ten sam temat na okrągło. Przy okazji, ta tendencja do szybkich zauroczen jest kwestia do przepracowania, nie sądzisz? Może masz niska samoocenę?

Gość gość
:D To redakcja zakłada te durne tematy :D