Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podkarpacie jest tu ktoś?

Polecane posty

Gość gość
to załóż sobie za jakiś czas podobny temat i cóż może akurat na forum dla kobiet trafisz kogoś ciekawego z podkarpacia :-D powodzenia

Gość gość
jakiś gimbus co chwile pisze chyba zajęcia nie ma

Gość gość
dziś spadaj idioto z tego tematu

Gość gość
dziewczyna chciała poznać znajomych z którymi mogła by spedzić czasu a ty co chwile spamujesz zachowując się jak dziecko z wodogłowiem

Gość gość
Buhaha,ale z was debile,do ksiazek dzieciarnia,co za debilizm...hahahaha

Gość gość
nie musisz siedzieć tu co dziennie,wystarczy zadać temat,podkręcić,najlepiej ładnym zdjęciem i on zaczyna żyć własnym życiem,a ty masz taką polewkę że głowa mała,takich desperatów,takich przyjebów jak tu nie znajdziesz nigdzie:-D możesz się pobawić żerując na ich naiwności i nieodpartej potzrebie posiadania chociaż namiastki dziewczyny.Jak będziesz miła i wykazywała skłonnośc do współpracy to będziesz królową o która będą toczyć międzyprawiczkowe boje ale jak się okaże,że jestes mało przystępna to będziesz najgorsza szmatą i wywłoką:-D:-D,nędzne to towarzystwo ale z takich nieudaczników najlepiej można łacha ciągnąć:-D chłopaki do wzięcia z polsatu to przy nich gwiazdy

Gość gość
a ty gimbusie j****y masz porażenie mózgowe czy jak że p********z jedno i o tym samym

Gość gość
a ile fotek ci powklejają,oczywiście bez twarzy ze zrozumiałych względów,np. teraz se leże fota:-D patrzcie co se ja mam fota:-D idę se fota:-D siedze se fota :-D mam se zupkę fota :-D teraz se jem chlebek fota:-D:-D:-D i tego typu bzdury geniuszy z kafeterii :-D:-D

Gość gość
z kolegami zakladalismy tematy jakie to gimbusowe ojoj moze idz sobie k*****e zagraj we fife 17 realem i barcom

Gość gość
he juz nie moge :) kurcze mialam isc ale czytam to wszystko

Gość gość
nie czytaj tylko zakładaj nicka,temat,fota:-D i jedziesz z tym koksem,sama będziesz kwiczała ze śmiechu jakim debilem może być desperat poszukujący na siłę dziewczyny i do jakiego poziomu można się w tym celu zniżyć

Gość gość
pomysle byc moze sie skusze ale nie dzis

Gość gość
gdybym ja ujawnił do kogo oni się migdalą i do kogo się migdalili w przeszłości,myśląc ,że to jest realna osoba hahaha to pewnie jakiś samobój mógłby się zdarzyć :-D

Gość gość
s********j maćku nied***bany grac w nowom fife 17 barcom i realem powtorze kolejny raz W*********J KUTAFIONIE Z TEGO TEMATU

Gość gość
jesteś jeszcze autorko tu chłopak z Łańcuta

Gość gość
tych paru przygłupów jest już tak uzależnionych od tego forum,że każdy kit łykają,uwierzą w każdą farsę,połkną każdą głupotę,byle by tylko w tle była dziewczyna.Jak są wyjątkowo sfrustrowani to bluzgają,że nie ma dziewic,że trzeba gwałcić dzieci,że wszystkie baby to k***y:-D albo se oszke se debil wyciągnie i se nadrabia se brak dziewczyn se :-D sesese :-D

Gość gość
tak jestem jeszcze

Gość gość
jedno jest pewne,albo się będziesz dobrze bawić ich kosztem albo po prostu stąd zwiejesz i nigdy nie wrócisz,bo tak na prawdę prócz tych matołów nic tutaj ciekawego nie ma :-D

Gość gość
masz gg autorko

Gość gość
nie mam, nawet jesli bym miala nie podalam bym tutaj swojego gg na forum

Gość gość
a może chłopak z łańcuta okażę się tym znajomym na którego czekałas całe życie:-D bo jak widać jest dość uparty,pewnie jeden ze stałych bywalców :-D

Gość gość
żałosne,ale niestety prawdziwe :-(

Gość gość
napisz do mnie autorko to ja z Łańcuta marcinek2789@o2.pl